Huomenna on tiedossa möllit Riihimäellä! Putputtailen autolla Tuusulaan, isken Petran, Medyan ja Taikan autoon ja huristellaan möllipaikalle. Hieman jo kieltämättä jännittää :)

Tänään oli Oreniuksella taas treenit! Päästiin tekemään Sössön kanssa pätkiä 1-17. Kuten videollakin näkyy, niin mulla alkoi puhti loppumaan 12-16 välillä ihan tosissaan.


Ratapiirroksen c. Orenius

Ensin kokeilin pakkovalssilla 1-3, mutta koska kepeillevientiä ei tehdä niin Orenius ehdotti, että menisin toiselle puolelle ja heittäisin sen suoraan femmalle ja jatkettaisiin siitä rataa normaalisti. Ensinäkin takaakierrossa oli jo ongelmia, kun pidin jalkoja suorina ja huidoin vain käsillä. Milloinkohan mä opin tekemään jaloillakin jotain? Seuraava ongelma oli se, että Cecil veti aina mun oikealle puolelle ja fiilisteli jotain jeejeetä hyppien jotain aita-pituus -välikköä. Palkkailin sitä vasempaan käteen ja kyllä se sitten siitä, vaikkakin videolla näkyy että C vetää aika rajusti mun oikealle puolelle.

Mun piti putken jälkeen ottaa koira haltuun ja pyöräyttää se jotenkin ja jatkaa siitä. Olin lähes joka kerta edennyt liian eteen, jolloin kaikki töksähti tai koira veti täysiä huti. Videolla nyt paras yrityksistä, mutta sekin on kyllä kankea :D

12-16 väliä jankattiin sitten loppuaika. Ensin kokeilin jotain omaa ihmeellistä säätöä, mikä ei toiminut. Kokeiltiin sitten vastakäännöstä ja persjättöä. En itse huomannut että kaarsin noin rajusti. Ja näemmä kaarsin sen joka kerta. Kuten edellä todettu, videolla näkyy mun puhdin loppuminen. Rojahdin treenien päätteeksi tekonurtsille makaamaan selälteni, kun en vaan kyennyt sitten niin millään enää mihinkään. Hyvät treenit kyllä oli! En tiedä oonko kipeeksi tulossa vai mikä siinä oli, kun ei happi meinannut enää kulkea. Siitä kyllä tosin tietää että on onnistuneet treenit takana!Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.