Meillä on muuten kotisivuilla uusi ulkoasu!

Lähdettiin eilen joskus kahden aikoihin koirien kanssa Lindalle. Tarkoituksena olisi kuvata yhdellä kentällä ja muuta. Matka oli varsin hirveä. Oli kamalasti ihmisiä, vaikka olin varma, ettei siihen aikaa, etenkään siinä bussissa olisi ihmisiä. Ahtauduttiin kahden istuttavaan niin että Sagur oli nurkassa ja jätti-William mun sylissä. Se oli oikein rauhallinen, mutta koska koirat ovat julkista omaisuutta, niin kun ihmiset kävelivät ohi, ne aloittivat sen rapsuttelun ja lässyttämisen. Ihan kun ei olisi tarpeeksi ahdasta ja vaikeeta. Ja sit inistään kun pentu innostuu siitä. Älkää koskeko ilman lupaan plz.

Lähdettiin sitten kentälle päin, mutta se oli aidattu joka puolelta, joten sinne pääseminen oli käytännössä mahdotonta. Jäätiin sitten bussien kääntöpaikalle kuvailemaan. Siinä oli kuitenkin hankala ottaa edes posekuvia epätasaisen maan ja niiden bussien takia. Koiria ei päässyt juoksuttaa minnekään muualle, niin mentiin sitten koirapuistoon.


Juoksutyyli vapaa.Loppuun vielä hteiskuva poitsuista. Yhdennäköisyys on huomattava.


Kuvien Linda Toivonen. Lisää kuvia täälläCopyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.