No nyt on mielessä useat jutut.
Ilmoittauduin jostain ihan hullusta hetken mielijohteesta nakkiluokkamöllitokoon, joka on toukokuussa, päivä pk erkkarin jälkeen. Niin ja joo! Meillä on seuraava näyttelykin kiikarissa! Mennään jälleen Piia Manniselle (nyk. enlund), se on päivä ennen tota nakkimölliä, joten vähän tiheesti nyt liikutaan. Tasan viikon kuluttua meillä on seuraava mätsäri, jonne mennään iloisin mielin. Olis kiva sijottua, mutta mulle kelpaa nauha kuin nauha. Siellä ei oo niin nuukaakaa ja pääasiallisesti sitä kokemusta käydään hakemassa. En vielä tiedä oonko yksin menossa, vai pääseekö joku tuttu mukaan. Saanan piti aluksi tulla, mutta hää menee mökille, joten voipiolla että yksinäinen reissu tulee :D. Ajattelin jos ton kopin raahais mukana, mutta voi olla, että on niin inhottavan märkää ja kylmää + mun voimat ja interestit eivät riitä ison ja painavan kopin raahaamiseen, että taitaa jäädä koko homma suosiolla kotiin. Mietin kanssa, että jos menis siihen mätsäriin 18.4, mutta ehkä se jää pois, vaikkei Gardenia mitenkään järkyttävän kaukana ole. Mut kattoo nyt.
Mua kyl lähinnä jännittää törkeesti toi möllitoko. Siinä on maassa odotus onneksi vain minuutti. Kyllähän tuo pysyy muutamankin minuutin, mutta saa nähdä pysyykö edes viittä sekuntia sellaisen koiramäärän keskellä. Saattaapi olla että skippaan koko sen liikkeen. Sinne sitten Lindan kyydillä. Hän menee Nitan kanssa möllialoon :). Möllit järjestetään mätsärin kanssa samassa, mutta erittäin suurella todennäköisyydellä skipataan se mätsäriosuus, ettei tuu liikaa pörrättyä ja sellasta. Ei nyt varmaan mikään burn outti hirveen helposti tuu, mut se saattaa olla vähän sekavaa ja ainakin tosi väsyttävää.

Mä nyt sain opetettua loistavasti tuon häpeämistempun. Vois jossain välissä ottaa huvikseen siitä videota. Seuraavaksi ajattelin opettaa jotain uutta, kuten vaikka ns. niiaaminen. Eli niin, että koira laskee päätään maata kohti ja etujalat on ristissä, periaatteessa tämä on kumartamista, mutta meidän kumartaminen on sitä, että koiralla on peräosa ylhäällä ja kyynärpäät maassa, eli ns. leikkiinkutsu asento ja siihen on kumarra -käsky valittu. Mut joo, kattoo nyt.

Tehtiinhän me jotain kunnon treeniäkin, kaikkia liikkeitä ei otettu tiettyjen tavaroiden puuttumisen vuoksi. Mitään kuvia eikä treenivideoita saatu, kun oli niin tuskallisen sumuista. Mutta huomenna kävästään treenaamassa ja toivottavasti saadaan jotain videotakin :)
Seuraaminen meni hyvin. Aluksi oli kontakti vähän hakusessa, mutta pienen sytyttelyn jälkeen kontaktia löyty ja koiralla oli innokas ja tiivis seuraaminen. Käännökset meni hyvin vasemmale ja oikealle. Täyskäännöstä pitää vielä hioa, sillä nyt se jätättää käännöksen aikana. Liikkeestä maahanmenoa ja liikkeestä seisomista ei otettu.
Luoksetulo oli ihan ekan kerran todellista lönkyttelyä! Ekan kerran tuli tosi hitaasti, mutta tuli kuitenkin. Myöhemmin otettiin uudestaan, niin sitä vauhtia löyty! Jarrutti hyvin eteen ja siitä sitten sivulle. Tosi tyytyväinen oon!
Paikalla olo tää on mennyt meillä ihan huonoksi :o, ennen se pysyi tosi hyvin ihan helposti kolme minuuttia. Ajattelin ottaa kolmenkymmenen sekunnin pätkissä, josta nostan sitten minuuttiin. Koira nousee jo kymmenen sekunnin jälkeen ja pari kertaa näytti siltä, että lähtee perään. Oli oikeesti joku ihan meidän varmin liike ja nyt tää on ilmeisesti se meidän kompastuskivi. Mitään sanomatta palasin koiran luokse, asettelin uusiksi ja tällä kertaa odottamishetki oli 10-20 sekuntia, joka kelpaa toistaiseksi hyvin. Tätä treeniä paljon lisää!

Mutta tosi hyvä maku jäi suuhun! Tästä on hyvä jatkaa ja onhan meillä tässä aikaa harjoitella. Pitäis lähtee treenaamaan jonnekin porukalla.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.