Meille on tosiaan tullut tuossa keskiviikkona sijoitukseen varsin pätevä pieni pehkotyttö Cecil, entiseltä nimeltään Tea. Cecil on 3kk vanha. Sen emä on pitkäkarvaisena nahkana (pina) syntynyt lk collie, joka saatiin muutettua pk collie rekisteriin, isä on pitkäkarvainen collie. Cecil on siis täysin puhdasrotuinen ja muuta. Sille kuitenkaan ei tule mitä todennäköisimmin kasvamaan pk collien turkkia.


Jätkät ovat ottaneet Cecilin hyvin vastaan. Sagur on käyttäytynyt huomattavasti neutraalimmin Ceciliä kohtaan, kuin mitä Sagur käyttäytyi silloin aikoinaan Williamia kohtaan, kun tämä oli pentu. William on taas ollut todella mustasukkainen, ei se sille mitään sano tietenkään, sehän on William, mutta se pyrkii todella usein minun ja pennun väliin + se on tuhat kertaa huomionkipeempi. Vaatii enemmän huomiota ja kömpii syliin. Spidi on käyttäytynyt oikein neutraalisti. Kissakin on sujut asian kanssa.


William 1v 8kk.

Cecil 3kk.

Kuvista hurjasti kiitoksia Annille :)Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.