Eilen illalla Remun mamma Sanni soitti ja kysy et jos haluisin mennä hänen mukanaan mätsäriin Espoon perukoille. Osallistuminen oli niin halpaa, et aattelin mennä ihan treenin vuoksi.

Kyllä oli jumalattoman kuuma! Matka taittui hyvin ja koira oli ihan ookoossa vireessä, oli se aika innokas tekemään, vaikka varmaan tollasella turkilla on kuuma. Sagur venttaili sitten kopissaan ihan nätisti, kunnes ilmeisesti hermostui Sannin kaverin hoitokoiralle(?) ja kuului sitten aina välillä syvää murinaa kopperon syvyyksistä, niin jouduin sitten peittämään koko häkin. Siitä oon kyllä tyytyväinen, ettei meidän naapuri-irkulle mitään sanonut, kun sillä on ollut taipumusta mutista irkuille, mistä lie sekin on tullut.
Kehäsihteerinä oli Aprin ja Aaken mamma Noora, joka ilmotti meille, että me ollaan ilman paria menossa sitten kehään. Ei se haitannut mua, vaikka tietenkin se olisi ollut kiva olla jotakuta vastaan, mut yksin on kyl parempi, kun on kaikki tila itellään :D (tykkään olla leveesti). Tuomari oli kuullemma kova antamaan kuitenkin sinisiä, että mikskään mähöilyks ei voinut kuitenkaan laittaa. Onneks mulla oli lihapullia pari, niin saisin ton koiran hyvin toimimaan.
Sagur esiinty tosi kivasti. Tuomari tsekkas koiran ja pyys menemään edestakaisin ja kaksi kertaa kehän ympäri. Ei pahemmin arvostellut suullisesti ja Noora antoi meille sitten punaisen nauhan. Jeah!

Punasten kehiä sit ei kauaan kuitenkaan odoteltu, kun me satuttiin olemaan viimeisiä osaanottajia, niin siniset tuli heti meidän jälkeen ja sitten me mentäis taas kehään kun siniset on arvosteltu.
Punasten kehässä oli sitten aika paljon koiria, onneksi kehä oli tilava, että siinä mahtui jokainen hyvin seisottamaan ilman että piti koko ajan toisia väistää. Neljässä osassa sitten juostiin kaksi kertaa kehän ympäri ja hyvin se kyl meni.
Kaikki oli juossut ja seisotus taas alkoi. Tuomari napsi seropin, irkun, lapparin(?), sitten jonkun mut en keskittynyt ja sitten se nappais vielä yhden ja sitä se sit mietti kauan. Katto useesti meidän nurkan ohi, niin aattelin et lol se nyt meitä ottaa. Sit se kuitenkin osotti sitten meitä ja sano että collie sieltä nurkasta vielä jatkoon. Olin ihan wuuut, viiden parhaan joukossa, ei kyl tosiaankaan paha!
Juoksenneltiin siinä vielä ympäriinsä ja seisotettiin, mulla rupes väsyttämään ja koira rupes vähän kanssa väsymään. Tuomari sijotti kaikki muut palkintopalleille, paitsi meidät ja irkun. Siellä oli PUN1 sija enää jäljellä ja jompikumpi meistä olis sitten se PUN1.
Juostiin taas ympäri, ja taas, ja taas, ja taas. Sagur oli ihan naatti ja mullakin rupes olemaan jumalattoman kuuma. Tuomari sano, että molemmat ansaitsis sen ykköspaikan ja että miettii tosi pitkään kumpi sijottuu.
Mä nyt jo tiesin että se irkku tietenkin sijottuu, olihan se aika hemmetin upee ja musta olis ollu kyl vähä hassuu jos me oltais niiden ohi menty. Irkusta tosiaan PUN1 ja meistä tuli ns PUN5. Sitä kyllä moni ihmetteli, että miksi me ei sijouduttu ollenkaan, jos kuitenkin "taisteltiin" ykkös sijasta. Meille sanottiin nimittäin bye bye. Tietty se jäi vähän kalvaamaan, kun oli vähän outoo, mut en mä pettynyt oo. Hienolle koiralle "hävittiin" ja S oli tosi hienosti ja pärjättiin kuitenkin tosi pitkälle!

Kuveja.


ensimmäisen kuvan Sanna S., toisen Riitta K.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.