Vedettiin porukalla leikkinäyttelyt, mä taisin sen kyl ottaa turhan leikisti, sillä mä tein kaiken väärin, vaikka "oikeissa" tilanteissa osaisin toimia oikein. Mulle sanottiin edestakaisin ja kolmio, niin mä vedin kolmion ja edestakas. Noh, pitäis ens kerralla ottaa hiukan enemmän tosissaan.

Sagur seiso ihan kivasti, tassuja se ei meinannut antaa mun kunnolla asetella. Takatassut meni hyvi, mut etutassuja siirteli. Ryhdikkyyttä on tullut lisää ja "väärällä puolella" seisottaminen ei oo enää mulle niin ylitsepääsemättömän vaikeeta :D

Tokotettiin pitkin treenejä aina välillä. Sagurin seuraaminen meni ihan ookoosti. välillä piti käsiapua antaa. Eteentulo on vinontunut ja se pienistäkin käsiliikahduksista yrittää tulla sivulle. Sitten se kanssa ennakoi, mut kyl tää tästä.
Otettiin liikkeestä maahanmeno ja hyvin pysy paikoillaan. Jatkoin koirasta eteen päin ja sen jälkeen kävelin koirasta ohi sen taakse ennen kuin palasin koiran luokse. Ei noussut ja vasta käskystä nous sivulle, et (y) oon tosi tyytyväinen.
Heittelinpä sille sit palloa. Hienosti haki ja MELKEIN MALTTOI jopa tuoda sen mulle, mut sit se äkkäs Remin ja juoksi pallo suussa sit tän luokse.

Nyt on sit treenattu hiukan pk erkkariin. Blaaaaaaaaaaah, sekin on jo kahden päivän päästä. Ei toki ees jännitä tai mitään.
Perjantaina Lindalle ja Nitalle. Nykyää se on Lindalle, Nitalle ja Noomille. Ihanaa päästä kattomaan nahkavauvaa :3

Kuveja.

ravas ja häntä pysy alhaalla(!). Tätä treenattu hulluna...

... mut sit se häntä nous myöhemmi


pää. Kyl on järkyttävässä trimmissä noi korvakarvat.seiso


hän on oikeasti susikaikki yhdessä. Vasemmalta oikealle; Juulia, Rena, Sagur, Rem, Mili ja Aake.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.