Oltii tällä viikolla aateltu Ninan kanssa treffata med koirat. Sagur oli aivan tohkeissaan uudesta kaverista.

Käveltiin ympäri metsää jokunen kolme tuntia. Oli kyllä todella mukavaa ja ehdottomasti joskus uusiksi! Koirat nauttivat lenkistä kovasti ja oli aurinkoinen, lämmin ilma.
Koirat leikki siinä hetken ja juoksentelivat ympäriinsä. S piti etenkin kovaa mekkalaa ja yritti innostuttaa Hekaa vielä yhdelle juoksurundille. Se oli kyllä hienon näköistä, että Sakke pyytää oikein toista leikkimään, kun yleensä on sellainen hiljainen sivustakatsoja.

paikallamakuu meni hyvin. Häiriössä tosi harvoin pääsemme ottamaan, niin en tätä venyttänyt hirveän pitkäksi. Maassa olo kesti 30 sekuntia ja palasin koiran luokse. Heka leikki siinä vieressä ja välillä näytti siltä, että Sagur lähtee paikaltaan, mutta pysyi kuin pysyikin. Koiran luokse palatessani se ennakoi perusasennon, joten pitäisi nämä ennakoinnit saada karsittua.

seuraaminen vapaana meni jeessisti. Kontakti pysy hyvin ja koiralla oli hyvä vire päällä. Käännökset alkaa jo sujumaan, mutta vasempaan tiukasti kääntymistä pitäisi vielä hioa enemmän, nyt menee jonkunlaisena pienenä kaarroksena.

luoksetulo alkaa olemaan taas yhtiä vahvimpia liikkeitämme. Koira tuli nopealla vauhdilla eteen ja siirtyi sitten vasemmalta sivulle. Kunhan saamme edestä sivulle tulon täydelliseksi, niin voisi ottaa luoksetuloon myös muita liikkeitä (pysähtymistä, istumista, maahanmenoa).

Tässä hiukan päivän kuvasatoa, lisää löytyy kuvagalleriasta. Kaikkien kuvien Nina H.


Hippaa
Oon aivan totaalisen rakastunut tähänSagurin uudesta maapallo pallosta on paljon iloa :)Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.