Ihan ensimmäiseksi huomio!

Poistin blogista kaikki kommentit, enkä uusia kommentteja hyväksy ennen kuin tietty asia on hoidettu. Jos näette jotain epäilyttävää minun tai äitini nimellä, ilmoittakaa välittömästi, sillä noiden tekojen takana on erittäin pahasti sekaisin oleva mies joka on toivonut meille monia vuosia pelkkää pahaa. Joten ilmoittakaa jos näette jotain trollingia sähköpostiin tai jos tulee jotain asiaa.
cpkusagur@gmail.com

Kiitos ja anteeksi mahdollisista ongelmista, emme mahda asialle mitään vaikka kovasti olemme yrittäneet.

Mutta niin. Tapasimme ensimmäistä kertaa Iita australiankelpien. Iita on hyvin leikkisä, joten otin pelkän Williamin mukaan, sillä Sagur ei niin perusta. Kävimme lähimetsässä juoksuttamassa. Koirat tulivat oikein hyvin juttuun.
Metsässä riekkumisen jälkeen siirryimmen kivalle nurtsi/heinikkoalueelle, missä koirien oli helpompi juoksennella ja leikkiä, kun maa oli tasaisempaa. Heinä oli kyllä hyvin korkeaa, välillä koirista näkyi vain korvanpäät ja häntäkarvat.
Lisää kuvia täällä. Kiitoksia kovasti mahtavasta seurasta!Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.