Meitä on viskottu kolmella haasteella. Mä en valitettavasti haasta ketään.

Team Surkeuden huipulta
1. Millainen on erikoisin koira jonka olet tavannut?
- Aikoinaan kun mä mun hoitokoiravizsla Bonin kanssa kävin koirapuistossa, siellä oli sellainen bracco italianonarttu, joka tuijotti täysin hämillään varjoja, lehtiä ja muurahaisia. Narttu oli hyvin vanha ja jotenkin tosi hämmentyneen ja ärsyyntyneen näköinen samaan aikaan. Sillä meni niin totaalisesti hermo, kun varjot eivät totelleet hänen käskyjä.

2. Mitä treenasit koirasi kanssa viimeksi?
- Seuraamista kaikkien kanssa ja Cecilin kanssa luoksaria.

3. Onko sinulla jotakin erikoista haavetta liittyen koiriin? Jos on, niin millainen?
- Mitä on erikoista? Kaikki on niin suhteellista. Mun haaveena on saada terveitä koiria kaikkiin rotuihin. Roturisteytykset on mun haave, järjestelmällinen, huolellinen ja älykäs risteytys.

4. Oliko ennen koiran hankintaa selvää, millainen koira taloon tulisi?
- Oli :D mutta ei tullut. Meillä oli just tää kliseinen "hankitaan kultainennoutaja koko perheen koiraksi" mut sit meille tulikin tuttujen kautta Sagur.

5. Erikoisin piirre koirassasi?
- Niitä olis loputon lista.
* Sagurissa jännä piirre on innostuminen äänistä. Jos mä päästän jonkun kimeän äänen, se alkaa matkimaan sitä. Voin heti heittää matalemman äänen, ja se sit kans örisee matalemmalta. Ehkä hauskinta ja typerintä huvia mitä on olemassa.
* Williamissa se, että se viihtyy mielettömän pienissä paikoissa. Se on tosi kömpelö ja iso koira, mutta se silti mahtuu kerälle syliin kissan lailla.
* Cecilissä loputon rentous, oon nähnyt mielettömästi löhöäviä ja lötköjä koiria, mutta tää tuntuu vetävän sen ihan toiseen ulottuvuuteen. Siis sellainen täysin lötköpötkö rentous, vähän kun siihen koskee niin se lysähtää maahan ja tuijottaa et "tuleeko niitä rapsutuksia vaiko ei". Ja sit et pitää huutaa kuin viimeistä päivää. Monien mun tuttujen nahkat pitää kanssa aivan hemmetinmoista meteliä aina kun jotain tekee. "ÖÖÖAÖSskÖLSkalsjlj ASEkleflaskfnasklnl" terveisin Cecil.

6. Entä rasittavin piirre?
* Sagurissa se, ettei aina meinaa mikään mennä perille. Se on tosi itsepäinen ja se on tosi hyvä tiettyyn pisteeseen asti, mutta välillä meininki on ihan kuin kuurolle yrittäisi jotain selittää.
* Williamissa se herkkyys. Täytyy hirveästi analysoida mitä voi tehdä, missä määrin, millä tavalla...
* Cecilissä ehkä toi Sagurin ja Williamin potkiminen. Wiltsua se on aina pomottanut 6-0, vienyt siltä kaiken ja pomputellut poikarukkaa miten tykkää. Sagurin karvojen ajelun jälkeen Cecil on tehnyt samaa Sagurillekin. Kehoituksista huolimatta se ei lopeta. Sagur on erittäin omanarvontunteva koira, sillä on pitkä pinna, mutta ei se tollasta kauaa jaksa kattella. Toistaiseksi on tullut vain pieniä kahakoita ja jäähyt Cecilille on myös auttanut paljon.

7. Onko olemassa jokin koiraharrastus, jota haluaisit kokeilla/harrastaa, mutta et jostain syystä pysty? Jos on, niin mikä laji on kyseessä ja miksei harrastaminen ole mahdollista.
- Ratajuoksu! Oon aivan rakastunut vinttikoiralajeihin. Se vauhti, se meininki, upean näköistä. Rakastuin siihen lajiin vielä pahemmin SM:ssä. Harrastaminen ei ole oikein mahdollista näillä koirilla.

8. Jos olisi mahdollista, mitä piirrettä/osaa/asiaa parantaisit koirassasi?
- Sagurista olis kiva saada semmonen, että se tulis toimeen aivan kaikkien koirien kanssa. Siihen on vaikea luottaa vieraiden koirien kanssa.
Wiltsulle haluaisin semmosta tasapainoisempaa käytöstä ihan kokonaisuudessaan.
Cecilistä taas en tiedä. Ei sillä, että kukaan olisi täydellinen, mutta Cecil on todella tasapainoinen, kuuliainen, tulee toimeen kaikkien kanssa, kivannäköinen ja aktiivinen. Ehkä mä toivoisin sille hieman raskaammat korvat.

9. Mikä on inhokkirotusi?
- Ei oo tavallaan semmosta inhokkirotua, mutta vihaan kaikkia niitä ylijalostettuja yksilöitä. Esim vihaan shar pein meat mouthia, mutten bone bouthia, vihaan ylikarvaisia, pikkusilmäisiä pk collieita, vihaan liukuselkäisiä sakemanneja, vihaan sellaisia lyttykuonoja jotka eivät saa happea..

10. Suosikki koiraharrastuvälineesi (tai mikä vaan koiriin liittyvä, hihna, panta, lelu jne)?
- Rakastan Cecilin uutta My Little Pony pantaa :D Mittatilattu, riittävän paksu a leveä, söpö pattern (kyllä olen katsonut MLP:tä ihan lähiaikoinakin) ja pyysin vielä pinkkiä nahkaa.

11. Mitä muuttaisit itsessäsi koiranomistajana?
- Haluaisin enemmän kärsivällisyyttä.

Saaga ja Jada sekä Täyttä loikkaa. Molemmissa piti kertoa 11 faktaa itsestään ja sitten erikseen kysymyksiä.
Säännöt
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Myös haastajan 11:sta kysymykseen pitää myös vastata.
3. Haastetun pitää keksiä 11 uutta kysymystä ja haastaa uudet bloggaajat.
4. Haastettujen pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Pitää kertoa että heidät on haastettu.
6. Ei takaisin haastamista.

11 asiaa minusta
1. Pidän paljon stand up-komiikasta ja komediasta yleensäkin, katson paljon brittiläisiä paneelipelejä
2. Minä olen ainoa lapsi ja asun äitini kanssa kerrostalossa
3. Suoristan hiuksiani joka päivä jos lähden ulos talosta
4. Käyn lukion oheella töissä
5. Pidän matematiikasta ja historiasta
6. Haluaisin opettajaksi
7. Spidi nukkuu joka yö mun sängyssä
8. Rakastan kiinalaista ruokaa
9. Olen tavattoman huono ruoanlaittaja
10. Haluaisin englanninvinttikoiran
11. Seuraan jalkapalloa, kannatan Bayern Müncheniä sarjoissa ja maajoukkuetasolla Saksaa

1. Teetkö mitään maapallon hyväksi, mitä/miksi et?
- En mitään suurta. Haluan kantaa oman korteni kekoon, mutten pysty tekemään kaikkea sitä mitä haluaisin, sillä en mm. asu yksin tai päätä mitä tavaroita ostetaan ja mistä.

2. Mikä on unelma-ammattisi?
- Haluaisin opettajaksi. Olisi ihanaa olla hissanmaikkana, mutta työllistyminen kys. alalla on täysin mahdotonta (historian opettajia koulutetaan ihan liikaa, kilpailu on liian suurta). Haluaisin myös matematiikan opettajaksi, mutten usko, että mulla riittää rahkeet siihen.

3. Harrastatko mitään taidelajeja, mitä ja miksi/miksi et?
- En ikävä kyllä. Olen harrastanut kyllä tanssia, mutten sitäkään vuosiin. Musiikkiakin olen harrastanut, mutta ei riittänyt enää aika siihenkään.

4. Millainen huumorintaju sinulla on?
- Hyvin musta. Tietyssä määrin myös sininen. Lempikoomikkoni on Jimmy Carr. Jos käy tubesta jotain sen keikkoja katsomassa, saa aika hyvän idean huumorintajustani. Eli se on aika karu.

5. Jos sinulla ei olisi lemmikeitä, mitä tekisit kaikella ajalla joka nyt niihin menee?
- Varmaan kouluun ja aloittaisin/jatkaisin jotain muuta harrastusta, kuten pianonsoittoa ja jalkapalloa.

6. Jos saisit muuttaa yhden asian koko maailmassa, mikä se olisi?
- Maailmassa on niin paljon pahuutta ja vääryyttä, hyvin vaikea valita yhtä. Tekisin ehkä maapallosta isomman tai taikoisin hirveästi lisää luonnonvaroja. Maailma on ylikansoitettu ja se ylikuormittuu, mistään ei pian tule mitään. Jos luonnonvaroja olisi joka puolella paljon, voisi ehkä nälkäkin hiljalleen kadota.

7. Oletko koskaan suunnitellut muuttavasi pois Suomesta?
- Olen. Ja jos muutan, niin varmaan Britteihin. Ehkä Englantiin.

8. Pelkäätkö mitään erityisesti, mitä?
- Hulluja murhaajia, epäonnistumista, petetyksi tulemista ja hyönteisiä.

9. Mikä on lempikirjasi tai ainakin hyvä kirja?
- Dorian Grayn Muotokuva (the Picture of Dorian Gray)

10. Miten keksit esim. synttärilahjat sun muut ystävillesi?
- Kun ne on tuntenut jonkin aikaa, niin tietää mistä ne pitää, mitä ne arvostaa. Sit vaan lähtee sen perusteella keksimään jotain.

11. Mikä on paras käärme?
- Atheris hispida, siisteimmän näköinen eläin ikinä.

1. Mistä haaveilet?
- Onnellisesta elämästä

2. Paheesi?
- Ei mitään mainitsemisen arvoista.

3. Millaisia vaatteita käytät?
- Vaikea selittää. Yleensä joku bleiseri, joku random t-paita siinä alla ja suorat housut. Mulla on jotain päivän asu-kuvia, voin laittaa niitä tähän:
x, x, x

4. Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?
- Uskon

5. Ensimmäinen lemmikkisi?
- Bella-kissa

6. Elämäsi tärkein henkilö(t)?
- Yks kaveri ja äiti.

7. Suosikki kirjasi?
- Tulikin tossa edellisessä, eli Dorian Grayn muotokuva.

8. Katsotko tv:stä "hömppää"? Mitä?
- En tiedä mikä lasketaan hömpästä. Katson telkkarista lähinnä BBC Entertainmenilta QI:ta, Would I Lie to Youta ja Top Gearia. Sit yleltä Midsomerin murhia. En mä oikein muita katso.

9. Mitä haluaisit harrastaa, mutta et jostain syystä voi?
- Jalkapalloa. Harrastin sitä kyllä 8 vuotta, mutta koska koirat ja lukio vei niin paljon aikaa, että oli sitten jostain luovuttava.

10. Muuttaisitko itsestäsi jotain, jos voisit? Mitä?
- Kaikenlaista, haluaisin olla mm. laihempi ja optimistisempi.

11. Mikä on parasta elämässäsi?
- Mua ympäröivät ihmiset ja eläimet.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.