Eilen Heka tuli mammansa Ninan ja Jadon tuli mammansa Kristan kanssa katsomaan vauvaa.

William aluksi hieman ujosteli, mutta pian oli jo suuna päänä vetämässä Hekan ja Jadonin kinttuja kohti. Menimme pienelle pläntille, mikä on oikeastaan ainoa aurattu kohta täällä. Päästin pennun vapaaksi ja Hekakin pääsi. Jadon oli pennun mielestä kamalan pelottava ja siksi oli hihnassa. Lopulta William kyllä lämpeni sillekin ja rakastui mm Jadonin puuhkahäntään. Heka oli aivan innoissaan pennusta ja halusi leikkiä. Suuri koko ja innokas asenne sai Willin välillä paniikkiin, mutta oli mukana seilaamassa ihan hyvin. Ei se kumpaakaan pelännyt, mutta riehumaan se Hekan kanssa ei alkanut. Ehkä se jo ensi kerralla käyttäytyy Jadonia ja Hekaa kohtaan samalla tavalla kuin Saguria :D

Kaikkien kuvien Krista R. Ninan ottamat ja muut Kristan ottamat löytyvät täältä :)


Meni tervehtimään Ninaa.


Sano että "ota syliin".


Heka tykkää, William ei.


Collie on rotu, joka ilmentää älykkyyttä ja eleganttisuutta.


Päivä oli jopa _uuvuttava_ pennun mielestä. William jopa _väsyi_!


William, Heka ja Jadon.

Williamin kanssa otettiin vähän imutusta. Ihan kivasti menee, kätevää kun on hullun ahne koira :D. Haetaan tällä nyt oikeaa paikkaa, vaikken tolta mitään paikan hakua tai muutakaan vielä tietenkään vaadi.


Perusasennon hakua.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.