Sainpas nyt ne rallykkä videot. Kiitoksia kovasti Oona P.lle joka ystävällisesti jaksoi meitä kuvata!


Seuraamiset ihan ok, onhan mulla tosiaan käsi suurimmaks osaks tossa vatsan päällä, mutta anti olla, kunhan ylipäätään piti kontaktii nii jees. Tää meni kyl sinällään ihan ookoosti. Tosiaan tää on meidän tokasta radasta. Kolmannella kierroksella se tais mennä jossain istumiskohdassa makaamaan hetkellisesti, joten tän vaan kehtasin lauantailta julkaista ;)


Tässä tän koiran sekavuuden huomaa. Se tosi useesti alko kiertämään mua ympäri, vaikka yritin ottaa sen eteen. Kontakti ei pysynyt mitenkään täydellisesti ja jätätti kyl selkeesti.
Sit mä huomasin, et tein joka ikisessä radassa tossa spiraalissa saman virheen. Se piti kiertää oikealta, niin mä kiersin sen vasemmalta :D noh, varmasti olis ihan samalla tavalla mennyt.

Juoksu oli tosiaan jotain ihan ihme sipsutusta ja mulla on äärettömän hidas tempo joissain kohdissa. Pitäis kiinittää jatkossa siihen enemmän huomiota.


Pitkästä aikaa noutouutisia. Ollaan nyt ruvettu pari päivää sitten opettelemaan sitä uudestaan. Aluksi opeteltiin niin, että ensin kapulaan kosketaan kuonolla, sitten kosketaan kapulan keskelle kuonolla etc, mutta se ei ole meillä toiminut, joten kokeiltiin toista tapaa. Ostin tosiaan Exposta muutama satagramma kevyemmän kapulan, niin tolla nyt harjotellaan.
Tein siis niin, että mulla oli kapula kädessä, avasin koiran suun, lykkäsin sen sinne, annoin samalla käskyn naksautin ja palkkasin. Sitten tietty otin siihen irti sanan aina kun otin sen pois sen suusta. Pitelin kapulaa siinä sen sekunnin mitä se oli, koska muuten kapulaa inhoava koirani olisi sylkäissyt sen ulos alta aikayksikön.
Mutta sitten tapahtui jotain niin mahtavaa ja suuremmoista! Annoin sille käskyn hae ja se noukki kapulan kädestäni ja piti sitä suussa sen pienen sekunnin ennen kuin pyysin sitä laskemaan sen. Olin niin superonnellinen, oon kaikkea kokeillut ja nyt vihdoin tuottaa tulosta, niin totta kai sellanen tekee ihmisestä tyytyväisen.
Tänään otettiin samalla tyylillä, että kapula on mun kädessä, sanon hae, se ottaa sen suuhun, sanon irti ja sitten naksautan ja palkkaan. Lopuksi otin saman sillä oranssilla pehmopallolla jonka voitin nopanheitossa Exposta, siinä tosin meni ihan hae --> irti -tyylillä. Pallolla harjotellaan kanssa ja sitten sävellän sen saman kapulaan, mutta hillitymmin, pilkotuimmissa osissa yms. Eiköhän tää tästä.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.