Lähdettiin Cecilin kanssa kahdestaan Koneen kentälle mätsäröimään. Ei sentään satanut, mutta kyllä oli mutaista. Onneksi kumisaappaat on keksitty. Kumisaappaat eivät tosin pelastaneet kylmältä. Paikan päällä oli sitten Riitta ja Fiilis sekä Petra ja Taika. Hengailtiin sit siellä jäätyneenä. Kivaksi yllätyksekseni Cecilin veljen omistaja tuli tervehtimään. Ensi viikolla sitä sitten näkeekin Arskaa ensimmäisen kerran :)

Isojen pentujen kehä alkoi välittömästi, niitä taisi olla hieman alle 30. Meitä vastassa parikehässä oli rhodesiankoira. Mua vähän ahdisti se, että hukuttaako toi neiti tuomarin pusuihin vai malttaako se olla. Ihmetyksekseni kyllähän se malttoi! Hampaita ei tosin saanut katsoa. Mua vähän ärsyttää toi, että se väistelee noin rajusti. Kovasti me ollaan tota treenattu, eikä se nyt ole hetkeen väistellyt. Pyysin vielä Riittaa tsekkaamaan hampaat kehän jälkeen, eikä Cecil sanonut siihen mitään. Ehkä sitten täytyy vaan ottaa vähän itsevarmemmin ja jotenkin ns ronskimmin, eikä kamalan varoen. Toivottavasti ensi viikon pentunäyttelyssä tuomarilla on vakaa ja varma ote, niin ei pentu pistä hanttiin.


Me saimme sitten sinisen nauhan. Ei mitään palautetta saatu tuomarilta. Sinisten kehässä olikin sitten Cecilin lisäksi kaksi muuta pehkopentua. Tuomari pisti kaikki sinisen saaneet vaan seisomaan, eikä juoksuttanut kertaakaan, siitä hän sitten valitsi neljä. Tuomari pohti pitkään kenet pehkopennuista otti mukaan, yksi soopelilapsonen pääsi sitten! Palautetta ei vieläkään saatu mistään, mikä jätti vähän kylmäksi, Mutta joo, eipä tossa. Cecil käyttäytyi mahtavasti ja esiintyi vallan hyvin :) hyvillä mielin voi sitten ensi viikon Best in Puppy showhun.

Sillä Petra veteli Taikan kanssa PUN1 jäätiin sit Riitan kanssa hengailemaan vielä pidemmäksi aikaa, vaikkei meille menestystä tullut. Petran BIS-pyörähdyksen jälkeen jäimme mätsärialueelle juoksuttamaan koiria. Fiilis ja Cecil veti aikamoista rallia, yhdessä vaiheessa mä muistin taskussa hautuvan tennispallon, mitä sitten viskottiin Riitan kanssa trikkilapsille.


Epätoivoinen pallonriistoyritys.

Epätoivoinen pallonriistoyritys II


Ennen bussipysäkille menemistä nappasimme vielä rakennekuvat. Riitta kilttinä hoiti seisottamisen.


Lisää kuvia täällä. Kiitoksia mielettömästi Riitalle ja Petralle mahtavasta päivästä :)

// Uus otsikkokuva! Kiitoksia rakas Saana :3 Halusin jonkun humoristisen piirrety, missä Sagur on ylväs, William on idiootti itsensä ja Cecil söpöilee. Saana ei olisi voinut paremmin onnistuaCopyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.