Kaikkien kuvien c. Saana P. Kiitoksia paljon jälleen kerran.

Treenailtiin jonkin aikaan. Vire pysy hyvin päällä ja kunnon keppileikki oli paikallaan aina välillä. Vapaana en viittinyt pitää, kun koiria lenkkeili vähän joka suunnassa. Välttimätti ei olis lähtenyt perään, mutta riskiä en ota.

Treenailtiin rallya ja tokoa.
Pujottelu meni hyvin. Tötsät oli nyysitty, joten jouduin turvautumaan isoihin jääkimpaleisiin. Vedeltiin edestakas ja suoraa. Kokeiltiin kanssa spiraalia, mutta mä tein kivan ohjaajavirheen ja sitten tajusin, että mä en ees muista miten spiraali tehtiin oikein.
Seuraaminen edistyy meillä hyvin. Oma paikka on löytynyt kivasti ja kontakti pysy hienosti. Täyskäännöskin meni kivasti, siihen pitäisi saada vielä reilusti tarkkuutta. Käännökset meni kivasti niissä ei kummosempaa ongelmaa. Pidin yhdessä vaiheessa kättä ylhäällä, jotta kontakti pysyisi varmasti, mutta huomasin, että seuraamispätkät menivät hyvin ilman apukäsiä, joten pidin kädet seläntakana.
360 käännös vas ja oik + oikealta sivulle nääkin meni tosi muksasti! Ässä piti kovaa kontaktii oikealta puolelta sivulle tulossa, kerran tais jäädä haahuilemaan hetkeksi selän taakse, mut kyl se siitä havahtu. 360 käännökset meni hyvin oikealle puolelle, mutta vasemmalle ne eivät menneet niin hyvin, sitä pitäisi tosiaan hioa. Se kai vähän säikkyi, kun mun kömpelöt lumikengät tais olla liian pelottavat.
eteentulo ja siinä liikkuminen koira tuli kivasti sivulta eteen, mutta vinotti vähän, onneksi se ei oo enää niin vino (naksutin on kiva vempain), siinä sitten minä peruutin askeleen, koira seuraa edessä tiiviisti ja istahtaa, sitten otan kaksi askelta --> sama rumba ja sitten kolme askelta --> sama rumba. Tiiviisti kyllä pysyi. pitelin siinä apukättä, kun tuo edessäoleminen on jotenkin nykyään tuollaista haahuilua. Syksyllä tää meni tosi kivasti, mut nyt tää on jotenkin jäistä.

Tykkäsin sit kovasti tehdä Kaunotar ja Kulkuri Disney leffan innoittamana saman jutun Sagurin kanssa. Tämä tosin oli aivan erilainen. Leikin nimi on 'Hähää, mulla onkin nakkia ja sulla ei'


Tässä vielä päivän kuvasatoa

Totaalisesti X-kuvia


Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.