Meillä on uusi otsikkokuva! Kiitoksia erittäin paljon Paulalle siitä (:

Osallistuimme Petsien temppurinkiin. Haasteena oli high five, eli ylä femma. Tässä muutaman sekunnin video meidän tempusta. Kiitoksia Saanalle kuvaamisesta!


Viikolla ollaan tehty kaikenlaista. William osaa nyt noin 98% tehdä paperille ja olen siitä erittäin onnellinen. Ulkoilua ollaan pidennetty ja olen vienyt nuo useammin samaan aikaan ulos. Sagurin kanssa vedetään vielä pidempi lenkki tai juoksulenkki, mutta silleen. Koulut taas jatkuu ja pentu joutuu olemaan aika pitkiä aikoja yksin. Ilahduttavaa on kuitenkin se, ettei se pahemmin vingu tai nitise. Kotiin tullessani pelkään aina millaiseen kuntoon William on huoneeni laittanut, muttei se toistaiseksi ole tuhonnuin kuin yhden kynän jonka repi ties mistä.

Muutama päivä sitten oli kamalan vetistä ja loskaista. William ei tykännyt ollenkaan kävellä siinä ja yritti jotenkin kiivetä lumipenkkoihin vettä piiloon. Pian se kuitenkin huomasi, että se todennäköisesti on kaulaansa myöten vähintäänkin lumessa. Tyytyi sitten lagittamaan keskelle tietä. Metsässä onneksi ei ollut aivan vetistä niin heilui marisematta.
Nyt on ollut sitten kamalan jäistä ja ulkona on aivan mahdoton liikkua luontevasti. Sagur hipsittää fiksuista paikoista, tietää mistä kohdista kannattaa mennä. Kävelen sitten sen perässä. William sen sijaan ajattelee että hänen reittinsä on PALJON parempi kuin Sagurin, liukuu ja liukastelee sitten. Pitää kytätä ettei riko itseään..

Pari päivää sitten käytiin Saanan ja Williamin kanssa metässä, jotain kuviakin saatiin. Oli kyllä käytännössä melkein mahdotonta saada onnistuneita kuvia, kun se liikkuu niin paljon, kitti ei pysy perässä :D

Ikää tässä 8,5vk. Ei meinaa millään malttaa paikallaan. Tassut heiluu, korvat heiluu, häntä heiluu, koira heiluu.
Kuvan Saana P.

Tänään pentu täyttääkin sitten jo yhdeksän viikkoa!

Ilmoitin Sagurin rally-tokokisoihin. Jännittää niin älyttömästi se, että tekeeköhän tuo ilman palkkaa ja saanko vireen hyvin ja silleen. ALO:on tosiaan menossa debytoimaan. Mä olen jo osan ALO kylteista unohtanut.. pitäisi hiukan tiedustella miten nuo spiraalit nyt sitten menivätkään.
Sagurin kanssa ollaan tosiaan nyt taukoiltu. Tehty pieniä seuraamispätkiä ja olen palkannut lapasella, ihan top lelu :D. Pitäisi tästä horroksesta herätä. Koulua on niin pitkään, ettei päivän jälkeen oikeastaan jaksaisi tehdä mitään.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.