Lyhyestä virsi kaunis. Mä onnistuin rikkomaan jotenkin etusormeni, joten päivitykset jäävät normaalia lyhyemmäksi, kun kaikki oikean käden liikuttelu tuottaa mieletöntä tuskaa.

Mentiin Netan ja Riesan kanssa Tattis cuppiin. Oletettiin isoa osallistujamäärää, mutta siellä olikin todella vähän populaa. Netta meni supermölleihin ja me mölleihin. Hyvin suuri osa mölleistä oli ulkopuolisena.Me yllettiin Mössön kanssa 1. sijalle tuloksella 40,30; 10RV -14,70 eli ei todellakaan mikään kehuttava tulos :---D. En ottanut tarpeeksi etumatkaa A:n jälkeen, eikä irtoaminenkaan toiminut, niin Cecil kääntyi ennen pituutta ympäri. Toista virhettä en tiedä.

Toinen startti vielä katastrofaalisempi 47,04; 25RV -7,93 Kaks rimaa se pudotti vaikkei koskaan pudota rimoja ja sit tuli loput virheet A:n säätämisestä. Palautin Cecilin kolmesti A:n kontaktille kun se ääliö lähti sieltä ennen lupaa. Sit mä vaan jätin sen A:lle ja otin etumatkaa.

Palkinnot olivat huimat! Saatiin 1,5kg Roburia, pussillinen erilaisia luita (pupun korvia, sian korvia ym.), Kiitos-nameja, 20€ lahjakortti Peten Koiratarvikkeeseen, 10€ alennuskuponki Peten Koiratarvikkeeseen (on mulle turha, koska pitäisi tilata 75€ ennen kuin sais 10€ alennuksen, et jos jollekin on käyttöä niin hihkaiskaa!), startin Tattis möllin 2. osakilpailuun (voi olla ettei päästä jos me kisoihin ollaa menossa, eli jos joku haluaa sinne ilmaisen startin niin hihkaiskaa!) ja sitten vielä FitDogin palautusjuomaa yks pullollinen!

Koirat pääsi leikkimään Viikkiin hetkeksi. Cecil ja Riesa löysikin aika nopeasti yhteisen sävelen :DCopyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.