On hieman hiljaista ollut, kun ylioppilaskirjoitukset vievät kaiken valveillaoloajan. No okei, ehkä vähän liioiteltua. Osaa kirjoista en ole avannutkaan ja alkaa iskemään paniikki. Muuttolaatikotkin tulivat tänään ja pakkaaminen on jo aloitettu.

Asiaan. Rata oli hurjan kiva! Me ei keppejä osana rataa oteta vielä niin vedettiin kutoselta suoraan seiskalle.

Jäin lähdössä kolmosen siivekkeen viereen, kutsuin koiran kohti ja tein pienen liikkeen vasemmalle, että koira otti kakkosenkin. Sit vaan törkee peruuttelu, koira kolmosen yli ja karmeen täysiä menoksi. Cecil haki puomin todella hyvin, vaikkei se suoralla linjalla ollutkaan.


Oon kuulemma tosi pätevä T: Sössö

Yhdellätoista saksalainen tuotti hieman ongelmia. En kutsunut koiraa päällejuoksuun kauhean voimakkaasti, niin sössö kiersi esteen. Tehtiin ihan putkelta asti, että saatais vähän tekemisen makuakin siihen hommaan :D sit kun se onnistui niin painoin vain eteenpäin. Palkkasin ekalla kerralla ennen keinua, kun on nyt niin monta lentokeinua tullut, etten uskaltanut ottaa osana rataa.
Otettiin keinu kerran itsenäisesti ja sitten esteeltä 13. Rengashan mua ahdisti, mutta Cecil tosi hienosti meni sen oikein(!!!! jee!) ja sit nopee persjättö ja pitäis täysiä painaa putkelle.

Hävisin koiralle ja uuden yrityksen jälkeen tein maailman kankeimman poispäinkäännöksen. Se oli hidas ja koira eteni liian pitkälle. Onnistuihan se, mutta eipä ollut kehuttava. Koitin vielä uudelleen, mutten ehtinyt tarpeeksi keskelle, että se olisi onnistunut. Niinpä pistin Sössön kiertämään vasemman siivekkeen ja siitä uudelleen putkeen. Putkijarrun ajoituksessa saikin olla tarkka, sillä muuten 24 ottaminen oli todennäköistä. Välikkö oli oikeasti todella pieni. Et sit vaan huutaa koiraa ajoissa ja siirtyy 21 taakse. Törkee loppusuorakiire ja se oli sitten siinä!

Saatiin tehtyä tavattoman pitkiä pätkiä ilman virheitä ja vauhti oli loppuun asti hyvä. Tosin sitten kun tehtiin rataa vielä uudelleen, niin mulla alkoi loppusuoralla keinun jälkeen puhti loppua. Tahattomasti löysäilin, vaikka tosissani yritin painaa. Jalat olisivat vielä jaksaneet, mutta kunto ei kestänyt. Saatiin kuitenkin se toinenkin kierros tehtyä.
Pitää kyllä aloittaa uudelleen juoksulenkkeily kirjoitusten jälkeen, eihän kunto kestä enää mitään!Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.