Mätsäriin mentii sit Ninan ja Hekan kanssa, myös mun kaveri Paula oli mukana.
Koiria ei ollut todellakaan paljoa, isoja taisi olla vain 18.

Meillä oli nro 4. Meitä vastassa oli näyttävä pk collie merleuros. Tuomari oli tosi kiva. Sit Sagur oli iha rakastunut siihen naiseen ja häntä rupes heilumaan aivan järkyttävästi. Sit se tuomari yllytti sitä hyppäämään ja tää yrittää syliin punkea. Rollailin hiukan silmiäni siinä, mutta joo.
Sit ne hetken halaili siinä ja S vaan heilutti häntää ja nuoli tän korvia etc. Kyl olisin muuten sanonu sille alas, mut tuomari ite halus sen syliin niin mikäs siinä :D

Mä kyl heti tiesin et saadaan sininen, se oli niin tavattoman upee se merle.
Sit venttailtiin sinisten kehän alkua, siin ei kauaa kestänyt, kun koiria oli niin vähän. Sen aikaa katottii pentujen kehää. En yleensä välitä chihuista, mut oivoivoi kun siellä oli niin pikkiriikkinen chihuahua pentu ja sit pari tosi velmun näköstä pk colliealkua.

Sinisten kehäs meni ihan oksti. Sagur esiinty nätisti ja liikku hyvin. Se ei taastaan reagoinut nameihin, joten jouduin sen esittämään aika kireellä. Meidät sitten käteltiin ja poistuimme kehästä tuloksella SIN ei sij.

Keskiviikkona käydään Sagurin kanssa sitten siellä ja torstaina olis sitten luonnetesti, perjantaina kokoomaan ständiä Aptukseen ja lauantai-sunnuntai sit Aptukseen rallynäytöksiin ja pyörimään + töihin, et kyl on kiireinen ens vkl, toivottavasti toi koira ei pala ihan puhki, pitää sit kyl pitää ehdottomasti joku tauko, ettei se menetä mielenkiintoaan kaikkeen.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.