Vietettiin pari hienoa päivää Riitan ja suipponokkien luona. Tällä kertaa mulla oli koko kööri mukana. Cecil oli aivan over the moon, kun näki lempparitätinsä pitkästä aikaa. Se oli kamalan mustasukkainen kaikille Riitasta, ja muuttikin asumaan tämän syliin koko visiitin ajaksi. Paitsi toki silloin kun täti petturoi 100-0 ja otti Myyriksen syliin Mösilin sijasta.
Kipaistiin lenkillä mm. Pakkalan kartanolla, missä otettiin sitten kuvia med koirat. Ei ollut kyllä mikään maailman helpoin homma :D etenkin kun oli aika pirun kylmä. Onneksi olin mekko päällä vain hetkellisesti, niin se 20min vielä meni tuolla tuiskussa ja viimassa.

Myös Moirasta sekä Cecilistä otettiin posekuvia! Moira on kasvanut aivan tolkuttomasti! Ja Cecil sen sijaan on aivan raunion näköinen. Tissit vielä vähän roikkuu ja nyt ne viimeisimmätkin karvat tippuivat. Onneksi sillä on yks välikausirotsi ja yks topparotsi olemassa, jos sattuu käymään niin että tulee oikeasti kylmä talvi, niin ainakaan hypotermia ei iske.
Onneksi tuo notkoselkäisyys vähenee kun Mösil on kuntoutunut kokonaan. Lähinnä siis kun lihaskunto nousee entiselleen, niin tasoittuu taas siitä


Moira thö Koira 13,5vk. Pörröinen pieni paholainen.

Fiilis, Glee, Cecil ja Moira


Kuvista iso kiitos Riitalle. Täältä löytyy hieman lisää kuvia sekä kuvat isompana!Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.