HUIHAI hyvät lukijat! Lupailin tuossa jokunen aika sitten että sitten kun 200 lukijaa napsahtaa niin tulis arvontaakin kehiin! Ja miettikää tätäkin blogia olen pitänyt jo viisi vuotta. Jossain vaiheessa pitää saada jotain nostalgiapostaustakin aikaiseksi sillä on sattunut aivan käsittämätön määrä kaikenlaista näiden vuosien aikana.Näyttelyhihnan on ystävällisesti tehnyt Tmi Salmiakkitassu. Se on kauniin kuparinen hihna, missä on lämminsävyisiä helmiä taaten sen, että käy koiralle kuin koiralle!

Ohjeet

... Ovat yksinkertaiset. Ilmoita monella arvalla olet mukana ja ilmoita tietekin sähköpostiosoitteesi mistä sinut saa sitten kiinni mikäli arpaonni suosii!

1. arpaa varten
- Sinun täytyy olla blogin rekisteröitynyt lukija eli kerro millä nimellä luet blogia.

2. arpaa varten
- Sinun täytyy keksiä 2 kysymystä tulevaa kysymyspostausta varten. Se voi liittyä mihin tahansa kunhan on asiallinen eikä liity liian filosofisiin asioihin ;)

3. arpaa varten
- Sinun täytyy keksiä jokin postausehdotus. Se voi liittyä esimerkiksi johonkin asia-aiheeseen, kuvahaasteeseen, mitä ikinä!

ARVONTA PÄÄTTYY 23.12.2014 klo 23.59 JA VOITTAJA ILMOITETAAN VIIMEISTÄÄN 26.12.2014!Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.