/noniin, nyt on kuviakin!

Meillä oli tänään piiiiiiiiitkästä aikaa hakutreenit. Ensimmäistä kertaa about neljään kuukauteen tai jotakin. Ei olla päästy paikalle, mutta nyt päästiin ja kivat reenit olikin.

Tänään oli poikkeuksellisen paljon porukkaa, treenit kestivätkin sellaiset neljä tuntia.

Oltiin aika hyvässä paikassa. Tänään oli semmoinen maalimiesharjoittelu, eli harjoiteltiin koirien palkkaamista. Erilaiset koirat vaatii erilaista palkkausta ja maalimiehen pitäisi oppia palkkaamaan kys. koirale sopivalla tavalla. Mä itse olin maalimiehenä ihanalle nuorelle bortsu nartulle Taralle. Se rakastaa vetoleikkejä, joten palkkasin sen leluilla.
Samalla käytiin läpi asioita mitä maalimies saa tehdä ja mitä maalimies ei ehdottomasti saa tehdä ja jos koira käyttäytyy tietyllä tavalla, miten siihen reagoidaan oikein. Koirille treenit olivat ns leikkitreenit. eli ei vaadittu mitään ilmaisua, maalimiehiä oli vain yksi ja se puhtaasti palkkasi heti.

Sagur oli aika jäinen, sillä ei olla treenattu aikoihin. Se ei oikein muutenkaan leiki monien ihmisten kanssa, muuta kuin minun. Hyviä hajuja löytyi, koska yksi nartuista on tekemässä juoksuja, joka oli Sagurin mielestä niiiin jees. Pienen säädön jälkeen se meni ihan kivasti! Se innostui leikkimään jopa meidän treeniohjaajan kanssa, joka oli sille maalimiehenä, vaikka se on yleensä aika tyylikkäästi ignoorannut sen :D Heidin kanssa se kyllä leikkii, se on poikkeus. Lopulta heitettiin Heidi mukaan siihen leikkimään ja saatiin Sagur innostumaan todella. Sagur ei kuitenkaan innostunut leikkimään treeniohjaajamme kanssa, mikäli tämä oli maassa polviltaan, pyrkimyksenä oli saada Sagurin vire nousemaan ja leikkimään. Joten siellä sitten pompittiin ja hypittiin, Sagur oli oikein mielissään.

Mutta tosiaan, kyllä mä olin ylpeä. Kun Sagur meni hyvin maalimiehen luokse se alkoi ilmaisemaan sitä haukkumalla erittäin pitkää sarjaa! Se myös otti myös omatoimisesti etäisyyttä, mikä on hienoa! (Mikään ei ole niin kamalaa, kuin haukkuva koira naaman edessä). Se on selkeästikin tajunnut, mitä pitää tehdä :) ottaa etäisyyttä ja haukkua kunnes toisin ohjataan.


Lähetys.


täältä löytyy loput.

Treenien jälkeen jäin vielä tekemään jotain pientä Sagurin kanssa, otettiin pari lyhyttä seuraamispätkää ja liikkeestä maahanmeno. Siitä on tullut aika nopea ja hyvin pysyi, vaikka häiriötä riitti ihan tarpeeksi.

Sitten vielä iloitsen, että toi mäyrä on tainnut tajuta sivulle kiepsahtamisen. En ole oikeastaan muuta vielä opettanut, kun en koe tässä olevan mitään kiirettä.
Se tulee ensi hakutreeneihin mukaan kanssa. Pääsee leikkimään porukoiden kanssa ja sosiaalistumaan + matkustamaan junassa ja autossa. En kyllä tiedä miten junamatka taittuu noiden molempien kanssa :D toivottavasti ei ole ruuhkaa.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.