Maanantain ohjatuissa tehtiin jotain kisaradan pätkää. Mulla oli jotenkin mieli ihan maassa, joten erityisen hyvin eivät treenit menneet. Rata oli kokonaisuudessaan aika suoraviivainen, mutta nurkan kolme hyppyä ja takaaleikkaus/persjättö renkaalle oli hankala. Etenkin kun renkaan jälkeen tuli suorittaa seuraava este todella tiukasta kulmasta.

Kipastiin Jasminen poppoon + mun nuorisojoukon kera Inkoossa Kopparnäsissä lenkkeilemässä. Täältä löytyy lisää kuvia.


Tänään käytiin vähän treenaamassa tokoa ja agilityä. Tarkoituksena oli ottaa kisanomaiset treenit, vaikkei mihinkään kisoihin nyt ollakaan menossa. Jotenkin se tilanne on Cecilille hämmentävä, ettei se näytä tietävän mitä se tekee. Joten otetaan nyt roima hyppäys taaksepäin ja palataan kisakentille ehkä sitten talven jälkeen tai vastaavaa :) Heti kun joku on liikkuroimassa Cecil alkaa tekemään epäpuhtaasti ja tarjoaa hirveästi mulle. Sinällään se itse tarjoaminen ei ole paha piirre, mutta kun se ei kuuntele siinä vaiheessa enää ohjeita, vaan tarjoaa mulle sitä mitä se osaa parhaiten.

Otin sitten namit käyttöön ja pidettiin jokaisen liikkeen lopuksi semmoiset rapsutusbileet ettei mitään rajaa.
Loppuun otin vielä lyhyesti aksaa. Otin muutamia parin esteen pätkiä. Treenasin takaakiertoa ja takaaleikkausta. Sitten vielä irtoamista niin että on kaksi suoraa putkea ja niiden päässä yksi aita. Cecilin piti vetää suora putki, hypätä aita ja tulla toisesta suorasta putkesta takaisin. Aluksi tämä oli tavattoman vaikeaa, mutta kun aitaa siirrettiin lähemmäksi putkia niin johan alkoi lyyti kirjoittamaan! Keppejä myös treenattiin hieman, menee jo hieman paremmin!

Rahanpuutteen vuoksi Sagurin jalostustarkki ja Cecilin tokokoe joudutaan nyt sitten perumaan. Mutta parempi ehkä näin. Ei sieltä kokeesta olisi mitään järkevää tullut. Toki jalostustarkki harmittaa mielettömästi, etenkin kun seura olisi ollut aivan mahtavaa, mutta tuleehan onneksi noita.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.