Vikat Oreniustreenit on nyt ohi, mutta eiköhän me jatkossa käydä välillä tuuraamassa siellä!Rata oli ihan superjees! Harmi kyllä mun valssausyritykset vitosen ja kutosen välillä oli täysin onnettomia. Juha näytti mulle useampaan otteeseen, että näin valssataan kohti seinää, mutta silti jotenkin harhauduin liian keskelle --> koira löytyy putkesta. Koiralle piti antaa tarpeeksi, muttei liikaa(!), tilaa puomille, koska muuten se löytyy taas putkesta. Tää olikin tosi hyvää treeniä, kun ohjauksissa piti olla tosi tosi tosi tarkka, sillä pienikin valuminen väärän esteen lähelle saa koiran lukemaan tilanteen väärin.

A:lla tuli jotain ihan ihmeellistä. Cecil otti vähän itteensä, enkä vieläkään ole täysin varma mistä. Toki oli kuumakin ja mulla nousi itellä kierrokset siitä, kun en meinannut millään oppia sitä valssia, joten sanoinkin jo ennestään A-epävarmalle koiralle turhan rajusti kontakteista, mut ei tota ongelmaa ole ollut pitkään aikaan että se aksakentällä paineistuisi. Hinkattiin sit sitä hetki ja siirryttiin esteeltä 14 esteeseen 19 suoraan. Kyllä me sitä putki-A erottelua yritettiin, mutta Cecil painoi sitten joka kerta A:lle, koska sitä hinkattiin äskenkin. Cecilille tuli selkeästikin vähän epävarma olo tekemisestään, joten skipattiin esteitä vähän yli semmoiseen mukavaan kohtaan.

Toi loppu oli ihan superkiva! Ekaan päällejuoksu, tokaan persjättö ja sit törkee kiire saksalaisen ja persjätön johonkin yhdistelmään ja siitä sit kova spurtti. Tehtiin tota pätkää joku kolme kertaa ja vauhti oli kova! Oltiin annettu ihan kaikkemme ja hyvin meni lopulta

Oltiin osallistuttu Wipoe:n arvontaan ja sieltä arpaonni suosi minua, joten tättädädää Sagurilla on viimein uusi panta! Sagurillahan on tosiaan vain yksi panta mitä se on käyttänyt vuodesta 2008 asti... :D Mitä sitä hyvää vaihtamaan! Riitalla asuessani tosin Sakella oli melkein aina päällä Nannin Hurtan valjaat.


Pappakoira on nyt oikein itsetyytyväisen näköinen uuden pantansa kanssaKauneimmista kauhein prinsessa täyttää tänään kaksi vuotta! Toisaalta tuntuu siltä, että Cecil olisi ollut meillä aina, mutta toisaalta tuntuu siltä että lapsonen oli vasta meille tullut ja kaksi vuotta on hurahtanut ihan hetkessä!Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.