Porvoon laput tuli. Pitäis vielä pentusen kanssa harjoitella seisomista ja ravaamista. Junnukehissä mitään ei anneta enää anteeksi, näyttely on vielä ulkona, joten en tiedä mitä toi ohjus päättää tehdä. Sen kanssa ollaan harjoiteltu aikoinaan todella paljon, mutta kuten pääerkkarissa huomattiin, ettei se ilmeisesti ole mennyt perille.
Pitäis kans nyt opetella esittämään. Hienosti kuus päivää tässä aikaa. Miten niin jätän asiat viime tippaan? Sagur on sinällään helpompi esittää ja sit taas sinällään ei. Jos sitä joku toinen esittää, sen pitää olla todella määrätietoinen ja sellasella kunnon asenteella "nyt mennään eikä meinata". Jos antaa pikkasenkin periksi tai näyttää Sagurille sen, että nyt ei oikeen oo homma hanskassa, niin se haistattaa pitkät pätkät ja sit ei tapahdu mitään. Sagur tuoja sen sitten esittää, luotan siihen enemmän kuin mun omiin taitoihini :D + saan vähän rentoutua, kun mun täytyy ns pitää huolta vaan yhdestä koirasta.

Mennään Wiltsun siskon Heidin ja sen omistajan kanssa sinne. En tiedä ketkä kaikki kys. pentueesta ovat tulosa, mutta trikki-Heidi ainakin!

Sagur on AVO uroksissa numerolla 406 ja William JUN uroksissa numerolla 392! Tulee kyllä taas hiton miellyttävä aamu. Pitäis herätä jo joskus kuudelta jajajjajsdifocakm. Saa nähdä kuinka monta herätyskelloa mun pitää levittää ympäri kämppää.

Mut joo, syy miks kirjotin tänne on se, että mä otin eilen videota poppoosta! Linssin eteen eksyi myös paheksuva Spidi, joka heräsi siihen, kun kamala merlehirviö hakkasi hännällään.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.