Joo ei huh mikä päivä :D heräsin jo klo 8 vaikka laitoin herätyksen kymmeneksi. Aamulla jännitti ihan tajuttomasti. Rokkarit, rekkarit ja muut sälät pakkasin mun laukkuun ja vippasin kantokopan kaapin päältä. Pentu kainaloon, kamat kasaan ja sit läks. Ratikalla kopoteltiin ja siirryttiin sitten kävelemään, kun koiraovet olivat juuri täysin toisella puolella. Mulla oli järkyttävän kuuma, pentu oli ylienerginen, kamat painoivat. Onneksi Nea tuli auttamaan mua, oon siitä niin kiitollinen.

Parkkeeraasin Kehä 1 laidalle. Tutun sakemanni oli pian menossa kehään ja sen halusin nähdä. Pian Johanna tuli Heidi-siskon kanssa sieltä. Sen jälkeen Päivi ja hänen tyttärensä tulivat Bella-siskon kanssa ja Kim&Juha Pamela-siskon kanssa.
Kehät olivat aika myöhässä, mutta ei se mitään, ainahan ne ovat. Pitelin Wiltsua niin pitkää kuin mahdollista kopissa, jotta energia riittäisi mahdollisesti pitkään päivään. W ei ole ennen kevythäkissä ollut, mutta meni sinne suosiolla ja osasi käyttäytyä.

Me oltiin ainoa baby pk uros, tuomarina oli Matti Luoso. Luoso oli todella tarkka ja perusteellinen, mikä oli tosi jees! Osasi käsitellä rauhallisesti etc. Katsoi hampaat, veteli kättä pitkin koiraa, testasi kylkiä, litisti hieman päätä, teki pientä sormiliikettä jotta koira katsoisi häntä kohti (ilme näkyy silloin paremmin) ja näpräs vielä korvia. W jaksoi olla aika hyvin aloillaan. Pisti istumaan hampaiden tsekkailun aikana. Positiivista oli se, että tällä kertaa ei yrittänyt syödä tuomaria.

Vedettiin kierros ympäri ja vielä edestakaisin. Meille osoitettiin kunniapalkinto ja punainen nauha. PEK1 KP tuloksena.

Kaksi 7-9kk trikkiurosta meni sitten ja sitä parasta oltiin vastassa. W esiintyi todella hyvin ja maltillisesti. Seistiin hetki. Tuomari äkkiä näpräs vielä koiria. Heilautti sormilla pienen ympyrän. Juostiin sitten kehä ympäri ja meille osoitettiin punainen nauha. Olin todella iloinen! Mun pieni peikkopoika oli PU1! W ei ymmärtänyt, mutta oli oikein innoissaan siitä, että olin innoissani.

W meni sitten hetkeks kopperoon kun tuli nartut. Saana tuli sitten mun seuraksi sinne!
Ekana meni sisko Bella, sitten Heidi ja sitten Pamela. Kaikki saivat KP:n. Tajuttoman mahtavaa! Pamela oli 1, Heidi 2 ja Bella 3. 7-9kk nartut oli seuraavaksi, kaksi soopelia. Pamela voitti sitten sen jäljelle jääneen niistä. Oli sitten Pamela vs William.


Wiltsun päivän saldona oli tosiaan PEK1 KP PU1 VSP-pentu!

Erittäin hyvän tyyppinen uros pentu, jolla hyväilmeinen pää. Alaleuka saa vielä vahvistua. Hyvät korvat. Sopiva kaulan pituus. Hyvät raajat ja käpälät. Vielä kevyt eturinta ja runko. Kulmaukset saavat vielä voimistua. Hyvä sivuaskel. Hyvä käytös.

Sitten oli ROP kas kehä ja Black Sara's sai tosiaan KP.


Kävästiin Saanan kanssa hesessä. Ihan törkeet hinnat, mutta messarilla on varaa kiskoa. Kävästiin kanssa vähän kiertelemässä. Ostin Williamille käsintehdyn punaisen vetolelun palkinnoksi hyvästä päivästä. Pian olikin sitten BIS-kasvattajakehän aika. Siinä ei sitten ollut menestystä. Hienoa oli kuitenkin kipaista siellä. Sen jälkeen tuli RYP kehät. Pamela mahtavasti RYP4! Paljon onnea kaikille sisaruksille (:

Heti kun päästiin kotiin W meni nukkumaan. Heitettiin Sagurin ja Saanan kanssa lenkkiä, ennen kuin menin itsekin kotiin rättiväsyneenä koomailemaan.

täällä lisää kuvia! Kaikkien kuvien Sara N. Kiitoksia kovasti!Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.