Treenit olivat oikein antoisat, mutta ai että ne oli raskaat! Riitta pääsi tuuraamaan yhtä meidän ryhmäläistä Fiiliksen kanssa, joten autossa oli yhden sijasta kaksi!

Mulla oli mainiona ideana tehdä vitosella persjättö, mutta koira ampaisi joka kerta putkeen. Orenius totesi pakkovalssin olevan paljon järkevämpi tapa ja sitten takaaleikkaus A:lle. Valssasin ennen putkea ja sehän toimi loistokkaasti! 11 tuotti ongelmia, kun harhailin aivan liian kauas, jolloin koira hyppäsi viidentoista. Aluksi koitin siinä ihan muuta kuin persjättöä, mutta pitäähän sitäkin harjoitella ja sillä se näemmä toimi ihan yhtä hyvin :D Ikävä kyllä kauhean kaunista persjättöä en osaa noihin tehdä, mutta ehkä hankitaan ne tyylipisteet myöhemmin!

Mulle sanottiin varmaan tuhat kertaa, että harhailen liian kauas. Jankattiin väliä 9-11 tämän vuoksi pienen iäisyyden. Vaikkei koira olisikaan heittäytynyt esteelle 15, niin vienti kepeille oli kämänen.

Kuudentoista poispäinkäännös oli kyllä semmoinen mistä olen tavattoman ylpeä! Olen aina ahdistunut poispäinkäännöksestä, kun se tuntuu niin pirun vaikealta. Nyt ei oikein parempia ideoita ollut niin mentiin sitten sillä. Eka kerta epäonnistui, kun en antanut tarpeeksi tilaa. Toinen kerta sitten onnistui! Olisin voinut kyllä lähteä kääntymään aikaisemmin.

Eka keinu oli ruma, toinen oli huomattavasti paremmin. Oon nyt kans alkanut hyppelemään ja heilumaan kontaktien välissä, sillä olen liian usein ihan tarkoituksella päästänyt koiran samaan aikaan mun kanssa kontaktilta pois.

Videolla hyvin pieni osa, kuvaajalla oli oma koira mitä piti hakea ja vielä hieman lämmitellä. Treenien alku puuttuu kokonaan, sekä joitain pätkiä välistä! Kiitoksia jälleen hurjasti Riitalle treenien kuvaamisesta!


Huomenna on piiiiitkästä aikaa mätsäriä luvassa. Mukaan tulee mun porukasta vain Sakke!Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.