Eilen Oona tuli käymään meillä ennen kuin muuttaa Kannukseen. Kävästiin kiertelemässä siellä täällä ja sit treenailin vielä koiria. Oona kanssa toi mulle aivan ihanan lahjan!

Pääsi seinälle palkintoruusukkeiden yläpuolelle kellumaan.
Wiltsun kans pitäis vielä liikkeitä hieman hioa ja oltais sitten möllikunnossa, harmi että kaikki möllit ovat niin kovin kaukana, olis kiva käydä kokeilemassa ja sit voitais kattella jospa talvella mentäis kokeisiin!
Penskan kanssa varmaan imutellaan vielä kauan, että toi paikka syöpyy sen päähän. Sit vois alkaa häivyttämään hiljalleen kättä pois!
Jostain kaapin syövereistä löytynyt lelu jonka Sagur joskus voitti möllitokosta! Tota lelua ollaankin kyllä etsitty, kelpaa näemmä pennullekin enemmän kuin hyvin ;)
Lisää kuvia täällä kiitoksia Oonalle!

Huomenna on kans varmaan tulossa toi näyttelyhihna minkä tilasin. Kauniita sinisiä helmiä, pystyy käyttämään sitten samaa kolmikolla, kun on sellainen unisex piuha.

Tänään rehvailtiin Cecilin veljeä Jediä. Kaksikko juoksenteli, paini, leikki ja töni toisiaan ihan innoissaan. Kiitokset Terhille miitistä :)
Cecil on vakuuttunut siitä, että häntä ei nyt kuunnella.Lisää kuvia täällä.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.