Ensinäkin wou, tämä on minun 50 postaus tähän blogiin!

No mutta niin. Tänään käytiin Heidin ja Terran kanssa Ojangossa treenaamassa. Sagurin kanssa kokeiltiin taas kujakeppejä ja alkaa menemään jo paremmin! Viime viikolla Sagur aina jätti kepin välistä, mutta nyt sai kaikilla kolmella yrityksellä oikein. Vauhti on kanssa nopeampi. Sitten kun saadaan vauhdikkuutta, eikä tarvitse niin paljoo apuja, niin sitten vois jossain välissä kokeilla vaikeuttaa. Toistaiseksi tämä riittää oikein hyvin, turha sitä lähteä kiirehtimään.
Keppien lisäksi harjoittelimme pientä rataa, missä oli neljä aitaa ja putki. Kolme aitaa peräkkäin, sen jälkeen syöksy putkeen, pieni kurvi ja sitten viimeinen aita. Ekalla kerralla Sagur hyppäsi putkenkin yli :--D jotenkin oudosti leikkasi edestäni ja hyppäsi putken yli, kiersi putken ja lopulta syöksyi putken sisälle. Hienosti haki tällä kertaa niitä esteitä itse, eikä pyrkinyt olemaan minussa enää kiinni. Edistystä on tapahtunut, enkä voisi ylpeämpi olla. Mahtavat onnistumisen fiilikset oli kyllä.

Ojangossa alkoivat tunnit ja olimme sitten lähdössä pusikkoa päin harjoittelemaan paikallamakuuta. Nainen (jonka nimeä en nyt kuollaksenikaan muista..) kysyi mistä kennelistä Terra ja Sagur ovat ja sitten kerroimme. Siitä syttyi kiva keskustelu. Naisella on belgitervu ja kaksi collieta. Menimme sitten treenaamaan vapaalle tokokentälle ryhmä seuruuta ja muuta vastaavaa. Sagur teki aluksi erittäin hyvin, mutta oli kuitenkin erittäin väsynyt, enkä hirveäsi sen kanssa viitsinyt mitään ottaa, sillä motivaatiota en saanut enää nameilla enkä lelulla nostettua eikä koiraa enää kiinnostanut. Saimme kuitenkin aikaiseksi Sagurin kanssa pari onnistunutta seuraamispätkää, ennen kuin lahnaus alkoi. Liikkeestä maahanmeno oli kyllä koominen, hyvin meni maahan vauhdista joo, muttei mennyt kunnolla maahan, vaan jäi leikkiinkutsu asentoon. Korjailin sitä siinä ja yritettiin uudestaan, joka kerta sama juttu. Sitten tehtiin avuilla kerran niin että onnistui, sen jälkeen en kys. jäävää enää ottanut.


Tallaisella meninigillä Sagur vietti loppupäivän. Aika naatti.

Perjantaina kokeilemaan ensimmäistä kertaa hakua.
Kiva päästä katsomaan muiden pk-treenejä, kun en ole ennen nähnyt irlinä pk-actionia.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.