Ensimmäinen viikko on mennyt hurjaa vauhtia! Tuntuu jo nyt tavallaan siltä, että Moira olisi aina ollut osana meidän laumaa :D Kämppiksen koira Atlas on leikkinyt hellästi pennun kanssa, tarjoten tälle leluja ja leikkimielisesti töninyt. Cecil oli muutama ensimmäisistä päivistä jatkuvasti jollain korokkeella pentua paossa ja se Mösilille suotiin. Nyt se alkaa olemaan pitkälti jo ihan normaali.


Aluks mä mietin, että ei oo parempaa tapaa herätä. Mut sit joku söi mun nenää ja mietin et ei, lähes kaikki tavat on parempia


Jotta pentu tottuisi olemaan myös yksin lenkeillä, sekä ilman Ceciliä sisällä, olen vienyt koirat aina erikseen paria poikkeusta lukuunottamatta. Moira on sitä mieltä, että sisällä on aivan ihanaa ja ulkona ihan typerää. Kyllä se ulkona leikkii, mutta hannaa vastaan aikalailla kun pitäisi edetä. Määrätietoisesti vaan etiäpäin, niin kyllähän se siitä. Cecilin ollessa mukana pentu kävelee huomattavasti paremmin. Mikä oikeastaan vaan vahvistaa sitä mun halua viedä koiria erikseen. Olisihan se helpompaa viedä yhdessä. Lisäksi heti kun pentu tajuaa että ollaan menossa kotiinpäin, niin johan se vetää hihnan mitan edellä :D Mitä oon sitten Cecilin kanssa kulkenut ilman pentua ja välillä niinkin, että Cecil että kämppiksen koira Atlas on mukana, niin pentu ei ole siitä oikein moksiskaan ollut. Joko minä tai kämppis on jäänyt kuuntelemaan, eikä se tainnut kuin sen ensimmäisen yksinolo kerran aikana huutaa hetken naapurin mukaan. Onneksi naapurimme ovat ymmärtäväisiä ja koirallisia ihmisiä, niin ilmoittelevat sitten eivätkä vedä kilareita siitä mahdollisesta väliaikaisesta melusta.


Moiran haaveammatti on suuhygienisti! Ja sit on aika ällöä, kun Cecil pesee korvia. Ja sen lisäks myös aika noloa.


Kävimme Riitan ja hänen nahkiaistensa Fiiliksen ja Gleen kanssa Ojangossa. Oon kai viimeks käynyt treenikentällä kaksi vuotta sitten, niin voitte vaan kuvitella millaiset bileet Cecil veti kun tunnisti paikan. Koska Cecil on taikinaakin löllömpi, otettiin vaan vähän tokoa ja leikittiin. Fiilisteltiin tavallaan sitä hyvää meininkiä mitä treenikentällä on! Riitta treenasi nahkojansa aksaan ja käännyttiin sitten takaisin meillepäin pizza- ja rullakebabkesteille! Koirat saivat hyvän lenkin takaisin ja pääsivätkin rälläämään pitkästä aikaa yhdessä. Kuvia toivottavasti saamme jossain vaiheessa!

Hetki syötiin ja hengattiin, niin kipaistiin ottamassa Moirasta rakennekuvaa. Aurinko oli jo laskenut, joten laatu ei päätä huimaa, mutta tärkeämpiä ovat muistot :) Mimmi on aika talentti kun pysyy pystyssä kahdella jalalla!


Nyt on ensimmäisestä viikosta otettu vähän videota!

Ekassa pätkässä tutustutaan jännään kongiin, videolla seikkailee Cecilin lisäksi myös kämppiksen koira Atlas.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.