Huh kylläpä oli pitkä päivä. Lähdettiin kuudelta jo matkaan, kun bussit kulkee vähän vammasesti. Voi kuitenkin olla, että ens kerralla lähdetään myöhemmällä, uskoisin että sillä vielä ehtisi. 22.14 takasin kotiin ja pojat ulos, kyllä väsyttää!

Meidät jaettiin kahteen pienempään ryhmään. Aluksi tehtiin pussia. Cecil ei millään jaksanut odotella pussin toisessa päässä, vaan varasti joka kerta ja kiersi pussin. Koutsi piti sitten Cecilistä kiinni pussin toisella puolella ja mä siirryin pussin toiseen päähän, jota yksi meidän ryhmäläisistä piti vähän raollaan. Cecil tuli tosi nätisti läpi sen kummempia ihmettelemättä. Sitten pussin suuta vähän laskettiin niin että se osuu vähän päähän ja selkään. Sen enempää ei pussia otettu.

Harjoiteltiin sit kans vähän hyppyä, tosin ilman puomia. Cecil osasi hienosti juosta läpi, mutta se ei oikeen meinaa irrota lelulle syystä että lelu on tylsä kun se ei liiku. En ole aikaisemmin edes huomannut tuollaista, että kuollut lelu on vammanen ja et sen pitää liikkua. Ei siinä silleen mitään tässä vaiheessa, kun mähän voin ite jatkaa sitä liikettä juoksemalla lelu kädessä eikä siinä mitään. Tosin onhan tuolla jossain tennispallo homehtumassa, et sehän liikkuu heitonkin jälkeen.
Läpijuoksun lisäksi otettiin vielä takaakiertoa molemmilta puolilta. Meni ihan mukavasti :) Hyvin älysi, mut mä en. Yhdessä vaiheessa vasemmalta ohjatessa mulla oli oikea jalka edessä vasemman sijaan. Tajusin sen kyllä itsekin heti kun olin sen tehnyt, jotenkin niin refleksinomaista!

Sitten siirryimme toiseen pikkuryhmään missä harjoiteltiin putkea ja pöytää. Putkihan on Cecilille tuttua hommaa viime kesästä, mutten sitten yhtään kyllä tiennyt että muistaako se siitä yhtään mitään. Putki oli täydessä mitassaan suorana. Ceciliä pideltiin toisella puolella ja kutsuin sen. Cecil tuli tosi innokkaasti joten tehtiin loput niin, että mä lähetin sitä eri etäisyyksiltä ja vielä putken eri puolelta. Ihan loppuun otettiin vielä putkea niin että se oli vähän vähemmän suora. Ei siinäkään mitään ongelmia.

Pöytää en oo itsekään treenannut pieneen ikuisuuteen. Viimeksi Sagurin kanssa silloin kauan sitten. Pöydällä oli targetti ja sen päälle heiteltii aina namia kun koira pysyi. Cecil hyppäs pöydälle rohkeasti sen kummempia ihmettelemättä ja pysyi myös nätisti.

Ihan loppuun treenattiin vielä luoksetuloa. Ryhmäläiset rivissä ja kaksi kerrallaan kutsui koiraansa luokse n. 5-10m etäisyydeltä. Tää oli ihan hyvää treeniä tokonkin kannalta. Cecil pysyi sivulla vaikka tänne käskyjä kuului muualta ja tuli luokse myös ihan tyypilliseen tapaan sitten kun oma vuoromme koitti.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.