Hokasin tän Nellin Elmon blogista, mistä mä sit ajattelin tän pöllästä.

1. Minkä takia olet valinnut juuri tämän nimen koirallesi?
Sagur tuli meille aikuisena, sen nimi oli Sagur kun tuli meille, enkä tiedä nimen alkuperää.

Williamin nimi oli oikeastaan kompromissi. Olisin halunnut Wiltsun nimeksi Birsa, Cecil tai Birk. Musta tuntuu, että etenkin Birk olis ollut aika bene. Äiti kuitenkin halusi Williamin nimeksi jotain Louie, mitä mä taas en kestä.

Kuten tarkkasilmäiset huomasivat, etä Williamin nimeksi piti tulla Cecil. Cecil on unisex-nimi, jota kuitenkin käytetään enemmän miehillä. Wiltsua ei nimetty Ceciliksi, sillä suurin osa olisivat kuvitelleet jätkän olevan likka, joten luovuttiin Cecil nimestä. Kun tyttönen meille tuli, sen nimi oli Tea. Tea olisi ollut minulle ihan fine, mutta äidillä oli ongelmia sen lausumisessa (englantilainen) joten päätimme vaihtaa nimen. Otettiin käyttöön sitten tämä nimi Cecil käyttöön. Toki kirjoitusasuna Cecil on maskuliininen, sen pitäisi olla esimerkiksi Cecile, että se olisi feminiini. Cecilen kirjoitusasusta taas en tykkää. Joten joo.

2. Mitä koirasi tekee tällä hetkellä?
Kaikki kolme nukkuu mun sängyllä.

3. Mitä kaikkea koirasi on syönyt tänään?
Happy Dogia, sen lisäksi hieman lihaa.

4. Jos pitäisi valita koira pelkästään värin perusteella, minkä värisen koiran sinä valitsisit?
Aivan hirvittävä kysymys :D mulle käy käytännössä kaikki värit, kunhan se on tietynlainen. Esim trikki osaa olla todella upea, mikäli tan värit ovat voimakkaat ja musta on kunnollista mustaa, eikä rusehtavaa/haaleaa. Samaten soopeleissa tykkään nimenomaisesti tummista. Harvat vaaleat soopelit iskee silmään. Merleissä taas mun silmää eniten miellyttää sellaiset, joilla on isot mustat läiskät. Harmillisesti pk ja lk collieissa tämä on epätoivottavaa, mitä en kykene ymmärtämään, sillä muissa roduissa ei ole läiskien kokoihanteita.

5. Jos koirasi saisi päättää mitä tekisitte huomenna, mitä koirasi päättäisi?
Wiltsu haluis varmaan agiin, Sagur haluis varmaan lähtee hihhuloimaan tuntemattomaan isoon metsään, missä on kaikkia siistejä uusia hajuja ja Cecil haluis vaan juoksennella päättömänä missä ikinä hamuten keppejä yhteen kasaan.

6. Kuka on koirasi paras koiraystävä?
Sagurin paras koiraystävä on William, Cecilin paras koiraystävä on William, ja William taas tykkää noista molemmista yhtä paljon.
Mut jos tän oman lauman ulkopuolelta, niin Sagurin on Lindan Nita-belgi. Cecilin on varmaan Riitan Fiilis-nahka. William taas tykkää kaikista yhtä paljon.

7. Mikä on koirasi suosikkileikki?
Sagurin lempileikki on ehdottomasti repimisleikit ja pallojen perässä juokseminen. Samaten oikeestaan Williamin.. ja Cecilin

8. Missä koirasi nukkuu öisin?
Riippuu kovasti. Sagur yleensä nukkuu mun sängyn vieressä, Williamin Sagurin vieressä ja Cecil joko sit noiden kanssa tai mun sängyllä. Sit välillä noi nukkuu kanssa äidin sängyssä tai sit sohvalla, tai sit muuten vaan olkkarissa.

9. Mikä on ensimmäinen koirallesi ostama tavara?
Sagurin en muista millään.
Williamille ostin semmoisen nahkaisen hihnan sekä ruokakupin.
Cecilille vaaleanpunaisen hihnan

10. Mikä on ensimmäinen koirasi oppima käskysana?
Kolmikolle opetettiin ihan ensimmäisenä istumista, jonka jälkeen sitä tänne -käskyä.

11. Mikä on paras koirastasi oleva pentukuva?
Sagurista ei ole pentukuvia >:
Kuvan ottanut Nina Hutri
Mä en haasta tähän ketään tiettyjä. Haastan ne kaikki, jotka tätä postausta lukee.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.