Kävästiin tänään aksaamassa. Cecilillä oli hurjasti virtaa! Kentällä oli jonkunlainen rata valmiina niin suoritettiin sitten sitä.


Kolmonen tuotti välillä ongelmia, en ohjannut tarpeeksi ja Cecil veti esteen ohi. Putkea myös haki huonosti, veti aluksi poikkeuksetta koko ajan A:lle. Hinkattiin sitten kolmosta ja nelosta niin, että se alkoi menemään. Jäin itse viidennen esteen vasemmalle puolelle, eli se toi Cecilille hieman enemmän haastetta.Riitta haastoi meidät kysymyshaasteeseen, tässä tämä sitten.

1. Jos sinun pitäisi muuttaa ulkomaille, mihin maahan muuttaisit?
- Irlantiin tai Britteihin.

2. Kolme maata, joihin et haluaisi matkustaa? Miksi?
- Minnekään missä on sotia, tuhoa tai muuten vaan todella korruptoitunutta. Ja ihan vaan itsesuojeluvaiston vuoksi. Tähän sopii reilusti enemmän kuin kolme.

3. Kumpi on söpömpi, pentu vai veteraani-ikäinen koira?
- Vaikea kysymys. Vetskut on tosi symppiksiä ja niin pentumaisia, kun ne tulee ihan höperöiksi, haluaa pusuja ja tulla syliin. Pennut taas aiheuttaa aina aww-momentin. Vastaan kuitenkin vetskut.

4. Liittyykö unelma-ammattisi eläimiin? Miksi/miksi ei?
- Ei liity. Mä en haluaisi omistaa elämääni muiden lemmikkien hoitamiseen.

5. Pelottavin hetki koirasi kanssa?
- Se kun William sai jonkun kohtauksen sen ollessa kai 9kk vanha tai vastaavaa. Olin täysin varma että se oli syönyt myrkkyä ulkoa. Ei kuitenkaan mitään poikkeavaa pojasta onneksi löytynyt. En kuitenkaan tiedä vieläkään mikä sillä sitten oli. Testejä ja kokeita tehtiin, muttei mitään terveydellistä ongelmaakaan löytynyt.

6. Luetko paljon muita eläinblogeja?
- En lue muita eläinblogeja kuin koirablogeja.

7. Asuisitko mielummin maalla vai kaupungissa? Perustelut.
- Sekoituksessa. En halua asua enää keskellä ei mitään. Pitkät välimatkat ovat väsyttäviä ja tulevat todella kalliiksi. Ja joku aina kuitenkin omistaa ne metsät ja pellot eikä halua sinne ulkopuolisia, joten jos maalla asuisin niin pitäis olla omaa tonttia siihen malliin että on kiva lenkkeillä. En kuitenkaan missään betoniviidakossa halua asua, koska vihaan kävellä asfaltilla tai missään missä on vastaantulijoita, haluan päästää koiria vapaaksi eikä missään sitä viitti harjoittaa jos autoja ajaa ohi jatkuvasti tai on kamala hälinä.

8. Missä asioissa haluaisit kehittyä koiranomistajana?
- Kaikissa. Koskaan ei voi olla koiranomistajana valmis. Suurin kehittämisen kohde on kuitenkin kärsivällisyys.

9. Pahin pelkosi?
- Kuolema.

10. Missä (elämäntilanteessa) luulet olevasi 3 vuoden päästä?
- Olisin yliopistossa, en kuitenkaan usko että Helsingissä. En osaa muusta sanoa, elämäni on muuttunut niin suuresti kahden kuukauden aikana, etten osaa enää tehdä muuta kuin elää päivä kerrallaan ja elää hetkessä. En uskalla edes veikata.

11. Mikä on mielestäsi paras valokuva lemmikistäsi? Miksi?

Sagurista paras on siksi, koska S rakastaa juoksemista ja riekkumista. Sen silmät aina tuikkii kun se pääsee rellestämään. Parasta on, ettei mikään ole muuttunut vuosien varrella. Edelleen pian 9 vuotiaana se jaksaa juosta muiden perässä.

Williamista otin lemppari posekuvan. Kuva on suorastaan lumoava. Minulle tulee välittömästi lämmin olo, kun mietin sitä synkkää ja lumista talvea, kun mun pitkäaikainen haave kävi toteen. William on edelleen yhtä pentumainen kuin tuossa valokuvassa.

Cecilistä paras on ehdottomasti tuo kyseinen aksakuva. Se näyttää lentävän. Näen sen ilmeestä jotenkin sen aidon ilon, että tehdään jotain kivaa yhdessä. Siitä tulee aina lämmin fiilis.Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.