Tänään oli pitkästä aikaa ohjatut. Tehtiin radanpätkiä. Toinen oli suora, missä oli rengas, aita ja suora putki. Viimeksi kun rengasta otettiin niin hienosti meni, mutta nyt se taas keksi siitä renkaasta jonkun ongelman. Ei mennä läpi vaan mennään väleistä. No sit laitettiin siivekkeet eteen. Yritti läpi ei päässyt niin yritti mennä ali mutta oho ei tyttö päässytkään ali kömpimään. Noh hän sitten kiertää pirteästi koko helahoidon. Joo-o se rengas oli erilainen, mutten mä tajunnut että siitä renkaan erilaisuudesta tulee noin iso ongelma, että pitää yrittää ali. Muutamien toistojen jälkeen se sitten alkoi menemään, mutta siivekkeitä ei uskallettu ottaa pois.

Toinen rata koostui parista aidasta ja suorasta putkesta. Aidoilla tehtiin valssit.

Eli valssit molemmissa päissä. Välillä tota jatkettiin tonne loppuun asti tai jätettiin aidan 5 jälkeen. Tarkoituksena oli saada mahdollisimman tiukalla käännöksellä koira aidalta putkeen. Oikean puoleiseen meni hyvin, Cecil kääntyi tiukasti joka kerta. Mutta vasen puoli tuotti ongelmia kun valssi tuli liian myöhässä niin koira ehti tekemään pidemmän kaarroksen. Tunnuin olevan aina niin pirun myöhässä vaikka mä miten yritin juosta :D. Lopulta lähetin Cecilin putken puolesta välistä, niin sain tuntuvan etumatkan toiseenkin suuntaan.

Loppuun otettiin vielä keinua ja puomia. Näähän jo hanskataan, niin vahvisteltiin vaan alastuloja.

Riitan ottamat ratajuoksukuvat tuli tänään nettiin eli tässä nyt niitä taas sitten olis!


Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.