Mentiin jälleen mölleihin, sama paikka, sama luokka, sama aika, sama tuomari, samat säännöt.
Ainoa ero oli siinä, että mua ei olisi millään huvittanut. Mulla oli eilisestä asti todella laiska olo, eikä junalla kärrääminen houkutellut. Psykasin itteeni aamulla kuitenkin silleen, ettei ollut yhtä tyhmä olo kuin illalla.

Sagurilla oli ihan ihme päivä, se oli poikkeuksellisen äkäinen aluksi. Mun oli vaikea rentoutua, kun piti vahtia koiran mielitilaa + yrittää pitää jännityksen kurissa. Jännitys ei kuitenkaan mennyt pois ja jalat oikeasti tärisivät luoksepäästävyydestä asti. En edes tiedä minkä takia :D pelkkä möllihän se on ja treenin vuoksi sinne mennään. Kai mä itse paineistun niin pahasti, se tietenkin tarttuu koiraan.

Luoksepäästävyys 10
Oli hirveitä ongelmia saada koira sivulle. Se vinotti ja kun yritin korjata ja sain hyvään asentoon, niin en ollut samassa linjassa muiden kanssa ja piti alottaa alusta. Kyl se sitten siitä, mutta se ei tietenkään vaikuta arvosanaan sillä liike ei ollut vielä alkanut. Mut itse liike: Koira napitti mua ja tuomari tuli katsomaan. Istui aloillaan vähän vilkaisi tuomaria ja häntä heilui.

Paikalla makaaminen ½min 8
Maahan meni vasta toisella käskyllä, pysyi hyvin paikoillaan, napitti mua koko ajan mitä välillä sitä vilkuilin, perusasennon ennakoi.

Seuraaminen kytkettynä 8,5
Paremmin kuin viimeksi. Oli jännä, että ennen kehään menoa se seurasi hyvin eikä välittänyt mistään mitään. Heti kun päästiin kehänauhojen sisälle niin johan alkoi haistelu. Koira jätätti alussa ja kontakti oli pientä. Sitten sain koiran mukaan ja teki hienosti.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9
En muista mitä tässä tapahtui. Maahan meni kuitenkin rivakkaasti ja seuraaminen oli hyvää.

Luoksetulo 9,5
Koiralla oli parempi vauhti kuin viimeksi, tuli hyvin eteen, mutta haki turhan kauan perusasennon oikeaa paikkaa.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8,5
Se ei tiennyt mitä mitää tehdä. Unohdin antaa seuraa käskyn (...??) ja koira tuli pari askelta epävarmasti mun perässä ja pysähtyi, tuomari laski tämän liikkeestä seisomiseksi. Hienosti seisoi kyllä paikoillaan, katsoi mua silmät suurina "mitä täs tapahtuu" -ilmeellä. Perusasennon taas ennakoi, muttei yhtä pahasti. Koira raasu oli aivan hämmentynyt, kun ei aivan ollut kärryillä että pitääkö seurata valppaana vai jääkö paikoilleen.

Estehyppy 0
En voi käsittää mikä tossa hypyssä on. Nyt se oli jo oikean korkuinen. Korkeuden ei pitäisi olla ongelma, koska treeneissä hyppii saman korkuista + agissa vetelee korkeempiakin. Kieltäytyi hyppäämästä. Kiersi joka kerta esteen. Yritin oikeasti 6 kertaa, eikä millään mennyt yli. En jaksanut tuomaria enempää kiusata, niin jätin asian sikseen.

Kokonaisvaikutus 8,5
Tuomarin mukaan turhaa ennakointia (indeed), mutta koira osaa liikkeet. Hiomisella onnais.

Kumpa toi hyppy onnistuis, niin menis jo paljon paremmin. Mä olen sekoittanut liikkeitä enkä aina edes pyytänyt sivulle etc juuri sen takia, että toi ennakoi niin järkyttävästi, mutta tää ennakoinnin poisto tarvitsee enemmän aikaa, eiköhän se sitten siitä.

ALO2 123/160p.

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.