Olipas raskas mätsäri. Mentiin sitten molempien koirien voimin Koneen kentälle mätsäröimään. Oli hurjan kivaa, vaikka mä kämminkin aika lahjakkaasti. Hurjan paljon kiitoksia seurasta kaikille!

Bussimatka oli helvetillinen, ruuhka-aikaan jouduttiin ahtautumaan. Otin kevarinkin mukaan, kun en saa koiria minnekään. Oikeasti varmaan ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun lähtee molemmat mukaan.

Koirien kehät meni päällekäin, heitin Wiltsun isoihin pentuihin. Oltiin faaraokoiraa vastaan. Liikutti aika paljon, Wil meni ihan kivasti. Pitäisi ravaamista alkaa taas harjoittelemaan lisää. Tuppautuu menemään turhan kovaa, eikä se näytä kivalta. Saatiin sininen nauha. Ei tuomari oikeastaan sanonut mulle mitään.

Piti äkkiä tyrkätä pentu pois ja rientää Sagurin kanssa isojen kehään. Parina oli kultainennoutaja. Tuomari liikutti pienen ikuisuuden. Oli aivan tukahduttavan kuuma. Yhteensä vedettiin varmaan 3 kertaa yksin, 3 kertaa edetakaisin, kerran kolmio ja vielä parin kanssa 3 vaiko peräti neljä kertaa kehä ympäri. Saatiin Sagurin kanssa sininen nauha.

Pentuja oli paljon, kävelin ohi siitä kehästä ja huomasin et oho, siellä on siniset pennut jo menossa. Mulla ei ollut nameja. Kysyin kehäsihteeriltä, et oon jäänyt paitsi, pääsenkö vielä mukaan. Sanoi että no toki. Pääsin just ja just kehään sisälle, niin tuomari sanoi että kiitos kaikille. Harmittaa kyllä, että meni nauhakehä ohi :/

Nomut ei voi mitään. Sagurin esitti nauhakehässä Riitta. Hienosti meni! Sagur pääsi jatkoon, mutta putosi sitten. Jäätiin BIS-kehään asti, onneksi ei mennyt yhtä myöhään kuin viime kerralla. Taisin olla kotona puoli kaksitoista tai jotain, mutta nyt oli paljon vähemmän osallistujia.
William juoksenteli mätsäripaikalla Aaken kanssa sitten hieman ennen kuin laitettiin kamat kasaan.

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.