HeW

Kierähdettiin tosiaan Winnerissä tänään molempien poikien kera. Sagurilla lähtee tosiaan tupottain karvaa edelleen. Mun pitäisi ihan oikeasti vaan luovuttaa näiden talvinäyttelyiden kanssa ja olla menemättä niihin. Wiltsu oli kans vähän kaljumpi mitä se normisti on.

Wiltsu oli odotellessa ehtinyt vetää aikamoiset kierrokset. Ravailtiin sitten jonkin aika edestakaisin ympäri messaria että jospa se alkuhuuma laantuisi. Esiintyi turhan löysästi eikä oikein millään keskittynyt. Ihan reippaasti muuten.

Erttäin hyvä tyyppi, keskikokoinen uros, hyvälinjainen pää, luusto saisi olla voimakkaampi. Hieman lyhyt kaula, hyvä ylälinja, suora edestä, liikkuu ahtaasti takaa. Ei näyttelykunnossa.
H

Williamin kuvan ottaja Josefina L.!
Sieltä tosiaan napsahti Williamin ensimmäinen H. Luuston voimakkuudesta ei ole ennen tullut sanomista, mutta joo toi kaula on ongelmana etenkin jos se esiintyy epäryhdikkäästi jolloin se näyttää aivan tappikaulalta. Ei näyttelykunnossa kommentti on tosta turkista. Että aikamoisen niukassa. Ei onneksi arvostelussa pelkkää huonoa ollut.
Williamista tulee kuvia myöhemmin heti kun saan niitä käsiini!

Sagur pääsi ensimmäistä kertaa veteraaneihin, siellä oli viisi koiraa. Sagur esiintyi todella mukavasti ja reippaasti.

Erittäin hyvä tyyppi, keskikokoinen, urosmainen pää, hyvä korvien asento, riittävä kaulanpituus. Hyvä rintakehä. Haluaisin enempi takakulmauksia. Häntä saisi olla pidempi
EH3Kuvista kiitoksia Iida H.!
Oon tosi tyytyväinen jätkänpätkään! Eipä tossa oikeastaan mitenkään hirveästi mitään negatiivista ollut!

Meinasin ilmoittaa kolmikon tai kolmikosta osan Lahteen mutta joo ehkä mä jätän noi karvanlähtöilijät himaan enkä vie niitä mihinkään ennen kesää. Voisi ehkä mennä sitten tuon luonnollisesti karvattoman kanssa pentuihin kun se vielä sinne pääsee.

2 Comments:

  1. Emma said...
    Suoraan sanottuna oon aika yllättynyt etenkin tosta Wiltsun H'sta, olin ihan varma että molemma saa vähintään erin, mutta ei sitten. Ja mä hienosti taas missasin teidät! Oli tarkotus tulla käymään collie-kehällä, mut jumitettiin ihastelemaan (kauhistelemaan...) rotikoita niin se jäi sitten :/ Voittajaan et vissiin kumpaakaan ilmottanut?
  2. Rebecca said...
    Ei kumpikaan noista mitään menestyjiä ole :D Sagur etenkään ja tossa karvassa. Sagur ei ole vuosiin edes sijoittunut kilpailuluokassa joten toi oli kyllä todella kiva.

    Mä en tosiaan kauempaa siellä viihtynyt kun piti julkisilla takaisin lampsia kahden koiran ja kevarin kanssa, halusin lähteä mahd. aikaisin pois ettei bussit ole sitten ihan täynnä kotiintulomatkalla. Harmi kyllä että missattiin toisemme!

    Voittajaan en joo ilmoittanut kumpaakaan enkä ole ikävä kyllä tulossa turistiksikaan sillä mulla on töitä :/
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.