Treenit olivat hurjan kivat! Rata oli oikein kiva, vaikka lukuisat suorat vähän hirvittivätkin. Ehdin kuitenkin useimmiten yllättävän hyvin tilanteisiin.

Tokalla pakkovalssi tuotti hieman ongelmia. Jäin joko liian kauaksi aikaa ihmettelemään koiran menoa, jolloin kolmosen jälkeinen persjättö on liian myöhässä; vaihtoehtoisesti hosuin liikaa ja lähdin liian aikaisin liikkeelle -> koira ei hyppää. Rata rullasi ihan ookoosti 9-10 välille asti. En tajunnut missään vaiheessa jarruttaa ennen ysihyppyä, joten C pariin otteeseen sen hypätessään otti myös ykkösen. Jarrutin jyrkästi ja vedettiin sitten kymppikin.

Keinu paineisti Ceciliä. Mä päätin ihan suosiolla palkata sen ja laskea keinu alas, vaikka periaatteessa keinu osattais suorittaa itsenäisesti. Paineistumisen näki keinun jälkeisellä radalla: näki niin koiran ilmeestä ja käytöksestä. Onneksi se ei kuitenkaan muuttanut koiran tekemistä traagisesti, mutta C oli selkeästi hieman hermostunut.

Päätin kokeilla jotain minulle täysin uutta esteellä 15. Normaalisti olisin varmaan pyörähtänyt ympäri, mutta päätin kokeilla moovssia minkä olin lukuisista aksavideoista nähnyt ja toimihan se yllättävän hyvin! Mutta se ei toiminut, koska eksyin valssaamisen ansiosta puomin väärälle puolelle... :D Siinä vaiheessa multa pääsi semmoinen parkaisu "eeihheij oon väärällä puolella, oon väärällä puolella."
Joten mun piti tehdä siinäkin pakkovalssi. Mulle tämä tuotti ongelmia, en edes hahmottanut aluksi kunnolla miten se tehdään. Sen verta peruskauraa se on joo, että mun olis pitänyt tietää se.

Sitten olikin enää aivan törkeä kiire, nopeasti koira takaakiertoon ja hirveellä kiireellä painaa eteenpäin. Juoksin aivan täysiä ja olinkin ehtinyt yllättävän hyvin. Väistin ennen putkea tarpeeksi kauas, ettei koira hyppää päälle. Yritin juosta jo takaisin ja koiran olisi pitänyt irrota, mutta tää ei taas ihan onnistunut :D Vikaan pätkään kameralla heiluva Riitta palkkasi lelulla loppuun jolloin tää onnistui!

Enää kolme aksakertaa jäljellä. Ollaan kuitenkin jatkamassa valkkuryhmässä jatkossakin :) Eli huhtikuun loppuun asti. Harmittaa kyllä sinällään, ettei tulla pääsemään kokonaisia ratoja, kun keppien treenaaminen on hidasta. Jos olisi törkypaljon rahaa, niin voisi ilmoittautua keppikurssillekin.

Yöllä käytiin Riitan kanssa treenaamassa lähikentällä hieman tokoa. Tein vaan älyttömästi liikkeellelähtöjä; aluksi kaikki oli hyvin ja sitten koirasta alkoi näkymään paineistuminen. Aina kun Sössön ilme muuttui epämukavaksi, tein aina piristävän luoksarin. Tätä lähinnä jankattiin ja jätettiin siihen.

7 Comments:

 1. Nea said...
  Tosi kivan näköstä menoa teillä, hurjan paljon ootte kehittyny! :)

  Teisän treenit näyttää aina niin hurjan kivoilta, salaa haaveilen että saisin yhtäkkiä jostain rahaa niin että pääsisin Iisin kanssa Oreniusten oppiin, sitä odotellessa yritän vaan bongailla noita tuurausvuoroja :D
 2. Tiina said...
  Mainion näköistä!
 3. Rebecca said...
  Kiitoksia paljon molemmille kehuista!

  Tuurausvuoroja on joo aika paljon, että etteköhän pääse ainakin kokeilemaan! Ite alkukankeuden jälkeen oon nauttinut suuresti tuolla treenaamisesta :D Aluks vähän ahisti kun en osannut lukea ratoja, mutta nyt tuolla oon oppinut tosi nopeasti hahmottamaan.
 4. snapshotartist said...
  Tulin oikeesti vain otsikon takia (;;__; sori) ja klikkasin heti videota "salee datf punkia taustamusana!" ja aah XDD kiitos! Ei mulla muuta, kierrän vaan toisten blogeissa kadehtimassa muiden motivaatiota ja hienoa menoa. :--DD
 5. Rebecca said...
  :''D Daft Punk 4evah yo! Nyt oon jo kaks biisiä viljelly. Eikä sun mitään kadehtia pidä! Sullahan on motivaatio kasvanut koko ajan ja mageesti menee teilläkin :3
 6. snapshotartist said...
  Vitut, eihän me edes tehdä mitään. :---DD Ainakaan muihin verrattuna!
 7. Rebecca said...
  Oon sanonu sulle tuhat kertaa ja sanon edelleen, et tekeminen hankaloituu ku vertaa itseään muihin.
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.