Tokat rokotteet annettiin tänään. Aika oli varattu viideksi. Minä hieman möhlin, sillä nukahdin vahingossa sohvalle ja heräsin 16.43. Tuli ihan pienoinen paniikki, mutta onneksi olin vain kuusi minuuttia myöhässä. Pääsimme 17.35 sitten viimein asiaan, siellä oli joku hätätilanne, niin hieman viivästyi.

Penska punnittiin. Puntari jänskätti Williamia, mutta lopulta sääti sen päällä. Käskin istumaan ja siinä sitten nökötti nätisti. 10,1kg löytyy painoa tällä hetkellä! Hienoa hienoa! Kuukausi sitten painoi reilu viisi kiloa, joten lisää on selkeästikin tullut.
Nostin pennun pöydälle, sitä hieman ujostutti. Käytännössä se käyttäytyi ihanteellisesti, oli rauhallinen ja istui nätisti. Mutta Wil on yleensä semmoinen totaalisählääjä, että sen voi luokitella epätavalliseksi käyttäytymiseksi, mutta ei se mitään. Lääkäri tutki hampaat, ikenet ja korvat. Kokeili kylkiä ja palleja. Ja jes, molemmat löytyy! Sanoi vielä, että onpas karvainen otus.

Lääkäri laittoi nappuloita pöydälle muutaman kipaleen ja sen aikaa piikitti. Luuli varmasti, että se pieni kourallinen riittäisi pariksi sekunniksi, mikäli ne laitettaisiin vain pöydälle. Wil hotkaisi ihan käsittämättömän nopeasti kaikki. Ei aristanut neulaa eikä pahemmin reagoinut siihen. Vähän kattoi taakseen, that's it. Rabiesrokote onkin sitten vähän kivuliaampi ja lääkäri laittoi enemmän nameja eteen. Jälleen kerran W veti ne nopeasti eikä lääkäri ehtinyt pahemmin mitään tekemään kun namit jo loppuivat. onneksi yksi pieni nappula oli Williamin ruokahuumassa piiloutunut sen viereen niin sitä se sitten sai jyrsiä nyrkistäni ulos. Vähän säpsähti sitä rabiesrokotusta, mutta ei sen ihmeempää.
Allergiaa ei ole eikä mitään kummallisia tai epätavallisia asioita ole tuon jälkeen tapahtunut, joten voisin olettaa, että kaikki on nyt hyvin. Seuraavan kerran käymme sitten maaliskuussa 2012.

Matkat taittuivat kivasti. Se on aina ennen vinkunut ratikoissa, mutta nyt oli ihan hiljaa. Oli aika rennosti mun sylissä, etenkin paluumatkalla.

Huomenna mennään Williamin kanssa Ninalle leikkimään sen uuden bortsupennun Lukan kanssa! Heka ja Sagur jää tällä kertaa pois.

0 Comments:

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.