Kipastiin Cecilin kanssa osteopaatilla tänään. Osteopaatin polvistuessa lattialle Cecil meni heti tämän eteen ja yritti väkisin nuolla kasvoja. Kommenttina että "ai tää on näinkin sosiaalinen tapaus. Kiva nähdä tämmösiä, etenkin collieissa!" Jep sosiaalinen kyllä, välillä turhankin :D

Ceciliä aluksi tutkittiin lattialla. Katottiin miten se seisoo ja vastaavaa. Sen jälkeen likka heitettiin pöydälle. Se oli aluksi ihan typerää Sössön mielestä, mutta sitten se olikin ok, melkeen jopa kivaa! Tai oli niin kauan ok kun kukaan ei availlut jumeja.
Aluksi Cecil reagoi käsittelyyn samalla tavalla miten joku 4 vuotias lapsi reagoisi karkkikaupassa sen jälkeen kun äiti on ilmoittanut ettei saa sieltä mitään. Se välillä rimpuili ja oli sitä mieltä et hän haluaisi nousta ja jos se ei käy niin vähintäänkin haluaa olla selällään jotta Hänen Majestettinsa vatsaa voitais rapsutella. Kyllä se sitten jossain vaiheessa rauhoittui ja käsittely helpottui huomattavasti. Ihan pirteä likka loppujen lopuksi :) Jumit saatiin selvitettyä ja meno toivottavasti paranee!

4 Comments:

 1. Mira said...
  Heeei, teillä on tommone Hurtan Twilight- heijastinliivi. Onko hyvä? Vai pitääkö remmejä kiristellä (kuullut muutamalta tuollaista palautetta niistä)?..
 2. Rebecca said...
  Istuvuudeltaan aivan törkeetä pskaa jos totta puhutaan :D. Et jos remmejä kiristää liikaa niin se ryppyyntyy äärimmäisen ikävästi kauttaaltaan + lähtee valumaan. Mut jos ei ole tarpeeksi tiukalla niin se valuu anyways. Eli en voi suositella. Ehdottomasti kadun sitä, etten ottanut sitä vetoketjullista tai vaihtoehtoisesti sitä mis on kaks remmiä (yks kaulan ympäri ja toinen sit menee vatsan alta). Et ainoa tapa millä toi pysyy paikoillaan on just se, et sen laittaa valjaiden alle. Mä olen kans kuullut muilta tosta Twilight-mallista järjettömästi huonoa, mutta harmi kyllä vasta ostamisen jälkeen.
 3. Veera said...
  Teille on haaste! :) http://eedlanahka.blogspot.fi/2013/12/haaste-ja-flyballia.html
 4. Rebecca said...
  Kiitoksia hurjasti kivasta haasteesta! Teen tuon pian :)
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.