Ja postaus tulee vasta nytten! Noh, ei sille voi mitään että olen hieman kipeänä ja täten nukkunut aika voimakkaasti yli 80% koko päivästä. Anyways, hienolle merlepojalle ja sisaruksille hurjan paljon onnea!


7 Comments:

 1. Sussu said...
  Voi Wiltsu ;__; Mä muistan kun se oli ihan skidi. <3 Naww. Onnea poitsulle!
 2. snapshotartist said...
  Onnea Williamille jälkikäteen! ^_^

  Mä sulta tossa yks päivä kyselinkin että mitä W:lle kuuluu nykyään, millanen sen tereydentilanne jne on?
 3. Rebecca said...
  Sussu, no niinpä! Tuntuu että siitä oli ihan hetki :D

  Aijaa, en oo niitä viestejä sitten varmaan saanut. Niin siis on mennyt parempaan. Et sen oireilut oli nyt sit ihan puhtaasti psykologisia. Aina kun jotain poikkeuksellista tapahtui, niin sillä menee kuppi nurin ja se sit ilmeni ripulointina etcetc. Eli se jäi nyt mutsille elämään tasaisempaa elämää. Et aluks tais olla viikko tai kaks kun Wipe vaan ulvo sitä että on ainoa koira, mutta nyt kun oon käynyt sitä useasti katsomassa niin voi silminnähden jo paremmin. Et se on käynyt täällä mun luona kylässä ja itse näen sitä ainakin kerran tai pari viikossa. Sehän ahdistuu siis siitä jos sitä pyytää tekemään jotain tai jos käskyttää muita koiria --> Ottaa itseensä --> ahdistuu --> vatsa sekaisin ja koira alkaa käymään käsiksi.

  Et sinällään tietty vtuttaa se, että on tuhlannut useita tuhansia euroja hoitoihin. Tietty onnellistä on se, että koiralla ei ole mitään fyysistä kipua tai kasvaimia tai mitään terveyden kanssa, mutta psyykkisiä ongelmia senkin edestä ja niitä on sit vähän vaikeampi hoitaa.
 4. Nea said...
  Onnea Williamille! :)
 5. Rebecca said...
  Kiitoos :)!
 6. snapshotartist said...
  No voi rähmä, onpa harmillista. :/ Pääasia kuitenkin että Williamilla on nyt hyvä olla, eikä sen tarvitse turhia stressailla.
 7. Rebecca said...
  Jep. Et nään sitä kuitenkin usein ja tulee aina välillä hoitoon! Et toistaiseksi on mennyt ihan kivasti. Pari kertaa menny kuulemma vatsa sekaisin kun ulkona on sattunu jotain tai vastaavaa, mutta muuten on mennyt tosi kivasti :)
Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds and Rebecca S. Header picture Saana P. and silhouette Yasmin E.